Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (42/44) > >>

Dax:

--- Citat: dario007 - 08 Studeni, 2016, 20:08:04 ---Orginal bolcna 49.25,podloska 5.5mm
Multivarova bolcna 49mm,podloska 6mm

Ja sam multivarovu izmjerio 48.9 a malossi navodi mjeru od 49mm,ostale mjere se poklapaju.

Od ruba bolcne do variomata kad je smontiran je 14.1mm kod oba variomata,tako da price o izgubljenom startu s multivarom padaju u vodu,tvrdi je orginal centralni remen i zato je start kod serijskog malo bolji.

--- Kraj citata ---
Da tako su i meni mjere bile!
Mislis centralni feder?
I sa orginalnim centranim skuter odlicno starta i ide u malo vece okretaje u startu,ali je veliki pad okretaja iza 70kmh,a sa ljubicastim je to sve popeglano,samo start je malo losiji!

dario007:
Da feder,krivo sam napisao...hahahha

Vidis meni je kontra meni je prije prevrtavao a sad bas fino starta sa ljubicastim i sta je najbitnije okretaji su zakucani tamo gdje je najjaci dok sa serijskim centralnim je nekih 300 okretaja vise iznad ideale bilo...

Corector:

--- Citat: dario007 - 08 Studeni, 2016, 22:52:35 ---Da feder,krivo sam napisao...hahahha

Vidis meni je kontra meni je prije prevrtavao a sad bas fino starta sa ljubicastim i sta je najbitnije okretaji su zakucani tamo gdje je najjaci dok sa serijskim centralnim je nekih 300 okretaja vise iznad ideale bilo...

--- Kraj citata ---

bude ti se to poremetilo s vremenom, ne moze dugo tako dobro biti 

dario007:
Zasto mislis da bi se poremetilo?

Corector:
A budes vidio, previse je tu varijabli da odrzis dugo vremena konstantu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju