Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (41/44) > >>

Jurich:

--- Citat: Shokre. - 30 Lipanj, 2015, 01:59:41 ---sve je to lijepo i krasno al kolko ja kuzim ni jedan malossi kevlar nije 18.5 nego 19mm širine.. npr stari remen za gileru/piaggio dugi blok je bila šifra  61 9202 a sad je 6114118 i malossi deklarira ovako : 19 x 9,8 x 820 mm dok je special belt ostao 18,5 X 8 X 818 mm. orginalni je 18 ili 18.1 mm ?

pišem ovo zato jer računam malo za piaggio zip sp 2 znači od 2001 --> (krati blok) variomat 19x15.5 i 134 mm polutke serijski remen 830488 remen dosta nisko stoji u polutkama, čak i sa multivarom pa sam malo pogledao što se još nudi u ponudi i stvar je sljedeća:

Orginal - 18 x 720 mm
Bando 18.1 x 710 (stvarna duzina je 725)
Dayco 18.5 x 732 nisam mjerio duznu
Polini 18,5 - 738  248.044 kevlar
Malossi  19 - 745  6114114 kevlar

P.S. ovaj zadnji kevlar sam imao na starom zipu sp-u kada sam stavio overrange gore i za taj remen piše u napomeni da se koristi kao za overrange za stari model piaggio zipa koji ima mali vario 16 x 13 i kada se nadograđuje na overrange ili na novom modelu koji već ima velike polutke i vario kako sam i napisao ?

setup je serijala osim sc 22 spuha

prijedlozi i sugestije... ??

--- Kraj citata ---

remen ti stoji duboko u polutkama i gledas kupiti jos kraći remen? to ti nema bas logike, a posto imas sve orginal uzmi orginal remen za njega i ne zamaraj se glupostima

Shokre.:

--- Citat: Jurich - 21 Srpanj, 2016, 20:19:34 ---
remen ti stoji duboko u polutkama i gledas kupiti jos kraći remen? to ti nema bas logike, a posto imas sve orginal uzmi orginal remen za njega i ne zamaraj se glupostima

--- Kraj citata ---

po čemu si ti zaključio točno da ja gledam kupiti još kraći remen?
ja sam samo dao usporedbe remenja koji su u ponudi za ovaj kratki piaggio blok, i mjere istih
pa sad imam orginal i taj mi stoji dosta duboko u polutkama, u tome i je problem. stoji cca 5 mm od vrha polutki..

Dax:
Koliko je dugacka orginal piaggio bolcna,a koja dolazi sa malossi multi?
I koliko je siroka orginal sajbica iza standard varia,a kolika dolazi sa malossi multi?
Nrg 2007

tareno:
Meni je standard remen ali start los tek nakon 2 do 3 metra digne obrtaje. stavia sam podlosku deblju start je sad vrh ali krajnja se izgubila kao da stuca na kraju  :dontknow:

dario007:
Orginal bolcna 49.25,podloska 5.5mm
Multivarova bolcna 49mm,podloska 6mm

Ja sam multivarovu izmjerio 48.9 a malossi navodi mjeru od 49mm,ostale mjere se poklapaju.

Od ruba bolcne do variomata kad je smontiran je 14.1mm kod oba variomata,tako da price o izgubljenom startu s multivarom padaju u vodu,tvrdi je orginal centralni remen i zato je start kod serijskog malo bolji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju