Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (4/44) > >>

ivanm:
heheh...

tvoji komentari su poželjni.. tema nije otvorena bezveze neg za raspravu..
ako hoćeš mogu ju preimenovati u "pitaj 3alfu3" ali mislim da nije potrebno..

Drnda:
uh, bacio sam  onaj karton u kojem se kevlar nalazio...
alfa, ako vec mjenjas sajbice, zar nije najpametnije tij pola milimetra razlike raspodijeliti  , tako da je pola iza a pola ispred variomata u velicini podloskica... to je trazenje dlake u jajetu, ali neke ljude veseli....

da barem mogu naci remen koji sam vozio na sport kitu... bio je uzi, a duzi od serijskog, i nitko mi nije mogao primirisati sa slicnim setupima, na startu bi mi mogao zacrtati crno , ono nemoze se propeti, pa onda proslajfa, a kroz ubrzanje mi je bio puuuno bolji od serijskog mitsuboshi... kupio serijski, razocarao se i vratio taj stari.. sad je negdje u splitu, zaboravio sam zapisati da znam o kojem se remenu radi

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Srpanj, 2012, 16:00:38 ---uh, bacio sam  onaj karton u kojem se kevlar nalazio...
alfa, ako vec mjenjas sajbice, zar nije najpametnije tij pola milimetra razlike raspodijeliti  , tako da je pola iza a pola ispred variomata u velicini podloskica... to je trazenje dlake u jajetu, ali neke ljude veseli....
--- Kraj citata ---

Pa to sam i rekao - da bi nepomicnu polutku variomata imao paralelnu sa zadnjim polutkama, moras iza kalote stavit tanju sajbicu za onoliko koliko ces debelu sajbicu stavit izmedju nepomicne polutke i bolcne

Jurich:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Srpanj, 2012, 15:33:00 ---ah mehanicara  :toothy12: :toothy12:
sto te briga koliko je u polutkama remen, on je na vrhu polutki dok stojis, na krajnjoj je on u dubini dole....
bitno je koliko se visoko ispenje na variomatu.... meni je znao lizati sa onim zubima vrh variomata... poanta je da uz dobar start imas sto vecu krajnju brzinu....a sa sirenjem mjesta na variomatu obicno gubis jer je pri vrhu siri i nemoze se remen do kraja popeti...

--- Kraj citata ---
Ah mehanicaru ako neznas nemoj ni govoriti, jer naravno da je bitno da je remen na vrhu polutki u leru jer je tad bolji start
A jos je stvar kod novih polutki sta su vece od starih a duljina remena je ostala ista

3alfa3:
Iz iskustva mogu rec da je na novom kevlaru potrebna sajbica debljine 0,8mm (moze i 1mm, al 0,8 je meni bilo bolje). I kako se remen trosi, tako se stavljaju sve tanje sajbice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju