Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..
Drnda:
ah mehanicara :toothy12: :toothy12:
sto te briga koliko je u polutkama remen, on je na vrhu polutki dok stojis, na krajnjoj je on u dubini dole....
bitno je koliko se visoko ispenje na variomatu.... meni je znao lizati sa onim zubima vrh variomata... poanta je da uz dobar start imas sto vecu krajnju brzinu....a sa sirenjem mjesta na variomatu obicno gubis jer je pri vrhu siri i nemoze se remen do kraja popeti...
ivanm:
istina al onda za start moraš stavljati najtvrđe federe kvačila..
Drnda:
koliko vama traje kumplung s tim bijesnim federima.. evo ja zadnjih 7-8 skutera sto sam slagao, pola ih je imalo serijski kuplung i zvono, ostali ili deltu ili evo2 ili 3 kuplung i zvono...
svi su slusali ovdje majstore i imali su katastrofalan start uz nezaobilazno spaljen kuplung... stavim mekse federe i u opusteniji polozaj, skuter cima stalno , ne trza kao prije.. uglavnom puno bolje... uz sve ove setupe do sada , najtvrdji sto sam montirao su bili srednji iz seta u najopustenijem polozaju....
najdebilnije mi je kad vidim tako nekoga ulupa love u prijenos i setup, stavi pretvrde federe jer kao to se vrti jako, mora skakati na gas , i onda nabije gas i ceka da se razvrti motor da krene, ili ga mora grijati da moze krenuti uopce :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
stavis polini kevlar remen i ne diraj podloske, start malo bolji nego sa serijskim uz dosta bolju krajnju
ivanm:
a kolko je širok polini remen?
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 26 Srpanj, 2012, 15:01:04 ---dakle otvorio sam temu o štelanju variomata na piaggio blokovima..
serijski remen od runnera je Mitsuboshi, dimenzija je 804x18mm.
kad stavljamo multivar na radilicu stavljamo i multivarovu deblju podlošku koja ide između kalote i male remenice uljne pumpe..
e sad problem nastaje kad se stavlja malossi kevlar remen ili bilo koji koji je pola mm širi od serijskog (npr 811x18.5) malossi special, dayco, motoforce, st6 ili bilo koji za koji kažu da je serijska dimenzija za piaggio, ali nije, serijski je širok 18mm i kad staviš ovaj širi imaš rupu u startu odnosno efekt premekanih federa na kvačilu..
da bi se to riješilo potrebno je staviti šajbicu od 0.5-0.7mm između ventilatora i bolcne i na taj način produžiti bolcnu ili još jednostavnije staviti bolcnu od serijskog variomata koja je pola mm duža od multivarove.
dakle rasprava je otvorena za suvisle komentare..
--- Kraj citata ---
jbt, otvaras temu umjesto da mene pitas :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Ako ces podlagat variomat (sto preporucam), onda jednostavno iza kalote stavi originalnu podlosku, a ne onu od multivara. Originalna je 0,5mm tanja i taman ce sve ostat paralelno kad podlozis variomat sajbicom s prednje strane. Ma i da ostavis multivarovu podlosku iza kalote bilo bi OK, al sa ovom tanjom vracas sve na svoje mjesto.
Vozio sam tako sa podloskama u rasponu 0,4 - 1,0mm i sve je bilo u redu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju