Tehnički kutak > Tehnička pitanja

podlaganje multivara sa šajbicom pri stavljanju kevlar remena..

<< < (2/44) > >>

ivanm:
poanta je uštimat dobro prijenos a krajnja brzina se povećava produljenjem getribe ili jačim kitom a ne duljim remenom..

Jurich:

--- Citat: ivanm - 26 Srpanj, 2012, 15:17:57 ---poanta je uštimat dobro prijenos a krajnja brzina se povećava produljenjem getribe ili jačim kitom a ne duljim remenom..

--- Kraj citata ---
Naravno, ja to nisam ni reka...mada ja mislim da cak malo dulji remen ni nebi puno skodija (barem na slivnim setupima kao moj) jer bi taman popunija polutke kako triba

ivanm:
malossi remeni su 820x18.5 i kad se podloži bolcna penju se visoko u zadnjim polutkama..

stunt_master:
Ivane svaka cast ,korisne informacije  :icon_thumright:

Daj stavite ovo pod STICKY  :frajer:

JogFromYamaha:
je osim podlozaka ti nista ne preostaje
iako ti remeni su svi smece jer imas tolko muke oko prestelavanja cijelog sustava nanovo da je to uzas a dobis relativno nista
stavi mitsuboshi, ako hoces ic brze produlji sekundar jer ostalo je glupost

jedino ne kuzim jednu stvar ako vec tvornica  ide radit aftermarket remen, variomat, polutke zas ih ne naprave da rade s tim djelovima dobro odnosno da ide optimalno malossijev remen na multikvaru
ista prica je s minarellije ako stavis bilokoji variomat osim polinija nevalja
ili remen ne propada ili moras imat podloske a onda ti ukrade 15kmh krajnje brzine i slicno
tek dan spidcontrolu s njegovim remenom ili overange setupu prenosa sve sljaka kak treba

neznam ako si probao al ja sam imal jako pozitivna iskustva s hebo remenom za piaggio na serijskom prenosu i na multivaru jer su iste sirine i ne treba zezati oko starta
il mitsuboshi il hebo sve ostalo je zali boze vremena bar na piaggiu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju