pozz svima...ovako imam vxr-a 2007......skuter radi bezprijekorno, pali na zub bilo vani +40 il -20....ima trenutno 15 000km, zamjenio sam ulje, filter, svječicu, stavio red sponge, nove serijske role i x-kelvar od malossia....sad mi se u zadnje vrijeme počelo nešta čudno dešavat, znači vozim se i usporim, okretaji padnu do ler gasa, i onda kad mu ponovo dam gas skuter se zaguši i ugasi, i onda malo teže upali, al kad upali radi sve super dok opet tako ne usporim(skuter nije ništa izgubio na snazi od kako se to počelo dešavat, samo se jednostavno ugasi kad mu dam gas....
sve sam pregledo karb čist, membrana odlična, prirubnica super, stavio sam i novu bobinu jer je stara kao bila malo napukla, nigdje ne vuče falš zrak, povečavo sam ler gas i opet sve isto....i sad sam prije nekih 10-ak dana dobio od frenda novu svječicu(stari mu zabunom uzeo, pa njemu ne odgovara a meni odg) i skut je počeo radi kao i prije, više se nije gasio, i sad nakon nekih 1000 km opet se to počelo događat, i kupim opet novu svječicu i opet prođem nekih cirka 1000 km i opet se počne gasit....sad nznm jel moguće da je svječica riknila nakon 1000 km iako je bila nova( inače sviječica je NGK CR8EB), ili je možda nešta drugo, ako netko ima ideju šta bih moglo bit, neka slobodno napiše...hvala