Tehnički kutak > Tuning skutera
setup SR 70 AC karb??
ivanm:
istina, due potrga serijsku ali ovaj njegov kit i spuh su dosta slabije od due+ i npr nardo kombinacije..
kvalitetan igličasti i može to ić..
bizz0:
--- Citat: ivanm - 29 Srpanj, 2012, 07:48:29 ---istina, due potrga serijsku ali ovaj njegov kit i spuh su dosta slabije od due+ i npr nardo kombinacije..
--- Kraj citata ---
a da cuj i meni se cini da ce izdrzat al sto onda ipak mi ne gine 19?
ivanm:
najbolje 19
Mikac21:
--- Citat: bizz0 - 29 Srpanj, 2012, 14:01:44 ---
--- Citat: ivanm - 29 Srpanj, 2012, 07:48:29 ---istina, due potrga serijsku ali ovaj njegov kit i spuh su dosta slabije od due+ i npr nardo kombinacije..
--- Kraj citata ---
a da cuj i meni se cini da ce izdrzat al sto onda ipak mi ne gine 19?
--- Kraj citata ---
jbg,sve ovisi o tebi očeš sa serijskom ili sportskom radilicom furat kit.ali što Ivan kaže: dobar igličasti :icon_thumright:
al da ja seb slažem ja se nebi zajebavo,pa ja sam sebi stavio Malossi Sport-Base kit i odma snjime sportsku radilicu,iako serijska bez problema radi,al nema zajebancije kodmene :laughing3:
Iwo SR Tuono:
bez obzira na igličasti takav cilindar će pokidat tu radilicu bez problema, tj. strgat će leteći ležaj koji se saspe ko ništa od temperature i lošeg podmazivanja, pa trofy koji se malo bolje vrti pokida minarelli radilicu bez problema
imaš radilica nekih za 100€ sporCkih pa to uračunaj isto jer kad se leteći razleti napravi skoro istu štetu ko i ležaj u bloku kad pukne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju