Tehnički kutak > Tuning skutera

setup SR 70 AC karb??

<< < (3/3)

bizz0:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Srpanj, 2012, 06:45:22 ---bez obzira na igličasti takav cilindar će pokidat tu radilicu bez problema, tj. strgat će leteći ležaj koji se saspe ko ništa od temperature i lošeg podmazivanja, pa trofy koji se malo bolje vrti pokida minarelli radilicu bez problema

imaš radilica nekih za 100€ sporCkih pa to uračunaj isto jer kad se leteći razleti napravi skoro istu štetu ko i ležaj u bloku kad pukne

--- Kraj citata ---

zivi bili pa vidjeli :D

Iwo SR Tuono:
s obzirom da je alu cilindar moli se da je nikasil tvrd ko dijamant kad se razleti taj ležaj  ;D

ivanm:
moj frend je na minarelliju za rr-om i malossi sportom napravio 30000km i nije se raspala..
mislim da je ovo njegovo već na granici izdržljivosti ali gus kit može na serijskoj ić bez beda i na minarelliju i na piaggiu i na pežou..
za kineze ne garantiram..

bizz0:

--- Citat: ivanm - 31 Srpanj, 2012, 13:51:06 ---moj frend je na minarelliju za rr-om i malossi sportom napravio 30000km i nije se raspala..
mislim da je ovo njegovo već na granici izdržljivosti ali gus kit može na serijskoj ić bez beda i na minarelliju i na piaggiu i na pežou..
za kineze ne garantiram..

--- Kraj citata ---
istina je al ovaj moj kit ima vec koji km pa jbg valjda ce bit ok,da izvozi jos do kraja sezone ja sretan kad zariba gurat cu ga do metisa!  :laughing7:

RunnerSP180:
19 najbolje ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju