Tehnički kutak > Tuning skutera
setup SR 70 AC karb??
bizz0:
pinasco g force alu 2 karike (slican MHR replici)
mhr replica spuh
serijska radilica
polini high speed 3.6 (prelagane)
malossi fly crvene sustice i zuta centralni
malossi kevlar belt
getriba LC
red sponge
dell 17.5 LS dizne 90/92/95
sad me interesira dal ovaj karburator stvarno moze dobro koristit na ovom setupu imam te 3 dizne za mjenjat ili da ipak nabavim dell 19. :hello:
Mikac21:
--- Citat: bizz0 - 26 Srpanj, 2012, 11:12:49 ---pinasco g force alu 2 karike (slican MHR replici)
mhr replica spuh
serijska radilica
polini high speed 3.6 (prelagane)
malossi fly crvene sustice i zuta centralni
malossi kevlar belt
getriba LC
red sponge
dell 17.5 LS dizne 90/92/95
sad me interesira dal ovaj karburator stvarno moze dobro koristit na ovom setupu imam te 3 dizne za mjenjat ili da ipak nabavim dell 19. :hello:
--- Kraj citata ---
bolje stavi 19karb,a i neznam kolko će ti ova serijska radilica izdržati te okretaje
bizz0:
ma radilica ima nove lezaje i ful malu kilometrazu a i replica nie jak spuh pa nece izvuc max,tako da radilica bi trebala drzat vodu jos neko vrieme ali karb mi je upitan mislim da bi samo dobio potrosnju dodatnu sa 19, al opet je AC makina pa nezz,nisam pametan :dontknow:
ivanm:
budeš vidio kak će se grijat...
Mikac21:
--- Citat: bizz0 - 28 Srpanj, 2012, 15:53:38 ---ma radilica ima nove lezaje i ful malu kilometrazu a i replica nie jak spuh pa nece izvuc max,tako da radilica bi trebala drzat vodu jos neko vrieme ali karb mi je upitan mislim da bi samo dobio potrosnju dodatnu sa 19, al opet je AC makina pa nezz,nisam pametan :dontknow:
--- Kraj citata ---
moj frend je na aeroxu imao na due+ serijsku radilicu,skoro nova bila,i da vidiš šta je due od nje napravio za 500km :laughing9:
a karb 19 na duetu je minimalno,tak da nemoj razmišljat o 17.5
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju