Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: velicine dizni  (Posjeta: 2432 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline runner50sp

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Leonardo 150, TPH 50
  • Moja Kaciga: GIVI 50.5
  • MojSpuh: LeoVince 4Road, ZX
velicine dizni
« : 19 Svibanj, 2008, 15:41:56 »
zanima me koje su velicine ler, glavne i chok dizni na seriskom frgicu na weber 12 kod piaggio motora?

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: velicine dizni
« Odgovori #1 : 19 Svibanj, 2008, 15:55:12 »
zanima me koje su velicine ler, glavne i chok dizni na seriskom frgicu na weber 12 kod piaggio motora?

skini karb pa vidi sam,mozda su mijenjane

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #2 : 19 Svibanj, 2008, 16:07:36 »

glavna ti je 53, a cim se skinu blokade ide 64-68
50  je valjda čok
34 je ler

« Zadnja izmjena: 19 Svibanj, 2008, 16:09:50 charnel »

Offline runner50sp

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 19 Svibanj, 2008, 17:18:49 »
a jel ima veze sa potrosnjom ler i chok dizna, i koje bi trebale bit optimalne za serijski skuter?

Offline PViVaCiTy

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity
« Odgovori #4 : 19 Svibanj, 2008, 20:22:09 »
e bok,imam i ja pitanje vezano uz ferg i dizne.Koja je oriđiđi dizna u dellorto 19 (mislim da je PHBV) orginal za peugeot u malossi paketu?
Peugeot Vivacity
Dellorto 19 PHBG
Malossi Red Sponge + 3 rupe fi 8 na filta?u

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 19 Svibanj, 2008, 20:24:09 »
e bok,imam i ja pitanje vezano uz ferg i dizne.Koja je oriđiđi dizna u dellorto 19 (mislim da je PHBV) orginal za peugeot u malossi paketu?

kolko sam sad vidio u potpisu ima karb 19 PHBG

Offline PViVaCiTy

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #6 : 20 Svibanj, 2008, 14:59:13 »

Aaaa...da zaboravio sam da imam u potpisu,a vec sam zaboravio koji je tocno model.Onda jel zna ko koja je serijska dizna na tom fergicu?Pitam jer imam vec dosta gljivu E5 otvorenu na tom karbu a nije mi se dalo mjenjat dizne pa sam samo zalijepio izolirkom gljivu i sljaka to sve.Ali sad cu dobit viska para pa sam mislio kupit nekih 4-5 dizni pa se igrat s tim.Koja je original i jel bi bilo dobro kupit recimo 8-10-12-14 brojeva vece dizne (neki kompletic) pa se igrat s tim?

Peugeot Vivacity
Dellorto 19 PHBG

Offline runner50sp

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #7 : 20 Svibanj, 2008, 15:38:35 »
e ljudi kaj se dogada kad se potrosi remen?mislim kak se motor ponasa, i kak skuzit kad je vrijeme da se zamijeni?

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #8 : 20 Svibanj, 2008, 16:32:02 »

Aaaa...da zaboravio sam da imam u potpisu,a vec sam zaboravio koji je tocno model.Onda jel zna ko koja je serijska dizna na tom fergicu?Pitam jer imam vec dosta gljivu E5 otvorenu na tom karbu a nije mi se dalo mjenjat dizne pa sam samo zalijepio izolirkom gljivu i sljaka to sve.Ali sad cu dobit viska para pa sam mislio kupit nekih 4-5 dizni pa se igrat s tim.Koja je original i jel bi bilo dobro kupit recimo 8-10-12-14 brojeva vece dizne (neki kompletic) pa se igrat s tim?

Ako ti nigdje ne vuče falsh zrak i imaš kit sa tom 19 i e5 gljivom ti treba 92 dizna
e ljudi kaj se dogada kad se potrosi remen?mislim kak se motor ponasa, i kak skuzit kad je vrijeme da se zamijeni?
pad krajnje za 10km/h i više, po pređenim km ćeš skužit a more se i izmjerit, preporuka zamjene seriskog remena bi bila svakih 8000km (malossi x-specijal belt 140kn) sve preko skuter biva sve slabiji
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #9 : 20 Svibanj, 2008, 16:41:59 »
a koja sirina remena treba biti

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #10 : 20 Svibanj, 2008, 16:47:48 »
a koja sirina remena treba biti

17,5 min.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #11 : 20 Svibanj, 2008, 17:30:38 »
kod mene je bio i 13 mm :toothy3:

Offline PViVaCiTy

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 20 Svibanj, 2008, 20:41:05 »
Ako ti nigdje ne vuče falsh zrak i imaš kit sa tom 19 i e5 gljivom ti treba 92 dizna

Ne vuce fals zrak i nemam kit.Imam samo 19-icu i e5.A karb sam stavio iz određenih razloga (peugeot karb se stalno stopao pa sam popizdio i ovo je bilo jedino orginal za peugeot u ducanu =) )...kolka bi trebala otprilike bit dizna sa serijskim skuterom i E5?
Peugeot Vivacity
Dellorto 19 PHBG

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 20 Svibanj, 2008, 20:54:32 »

Ne vuce fals zrak i nemam kit.Imam samo 19-icu i e5.A karb sam stavio iz određenih razloga (peugeot karb se stalno stopao pa sam popizdio i ovo je bilo jedino orginal za peugeot u ducanu =) )...kolka bi trebala otprilike bit dizna sa serijskim skuterom i E5?
na serijali je dizna oko 75,s gljivom je oko 85,80 min

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #14 : 20 Svibanj, 2008, 23:33:21 »
kupi 85 i 90 i mislim da na 85 opet nećeš uštelat nije ti baš za serijale gljiva al more se uštelat jer 19 karb. i računaj potrošnju veću za skoro 1l
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 20 Svibanj, 2008, 23:58:43 »
karb 19 je prevelik za serijalu nemaš ništa od njega tek s naturpijanom serijalom je ok i dobrim spuhom..
inače remen se mijenja po kilometraži i setupu, na brutalnom setupu cca 3000 km, na srednjem 5000 km na serijali do 7000 km...

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 21 Svibanj, 2008, 06:52:58 »
karb 19 je prevelik za serijalu nemaš ništa od njega tek s naturpijanom serijalom je ok i dobrim spuhom..
inače remen se mijenja po kilometraži i setupu, na brutalnom setupu cca 3000 km, na srednjem 5000 km na serijali do 7000 km...
a posto ima vec taj karb nek ga sad ustela kako treba

Offline PViVaCiTy

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #17 : 21 Svibanj, 2008, 09:53:19 »
Ma morao sam promjenit karb jer mi je ovaj gurtner vec popio zivce.Svaki dan odem na đir i nakon 20 min pocne se gusit trokirat pa ga moram gurat doma i cistit to sve.Uglavnom vidio sam da je original dizna na 19-ici dizna 72 (+-2),znaci na ovu gljivu stavim negdje 80-82-84 pa probam malo...ma vidjet cu,ak ce potrosnja bit bas nepodnosljiva vratim ja sve kak je bilo.Sad mi je potrosnja cca 4L normalne voznje,a oko 4.5-5L stiskanja cjelo vrijeme ful gas.
Peugeot Vivacity
Dellorto 19 PHBG

Offline popovec

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Popovec
  • Moj Skuter: runner 50sp
« Odgovori #18 : 21 Svibanj, 2008, 16:24:36 »
mrwa kad bus doso do mene da ti to deklo zbusimo da ti se remen ne ispece unutra. i kaj nisi zadovoljan ide ti cist ok sa ovom izolirkom kaj ti to nekaj pokusavas bit brzi od mene...sad sam si stavio plave ledice na sat i idem brze negdje 5-10 tak da nemas sanse   :icon_tongue:  :icon_tongue:  :icon_tongue: hahahahahhaha....
POPOVEC REJSING TEAM

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #19 : 21 Svibanj, 2008, 18:30:43 »
nakon 20 min pocne se gusit trokirat

Daj se odluci, jel se gusi ili trokira - radi se o totalno razlicitim pojmovima  ;D

Uglavnom vidio sam da je original dizna na 19-ici dizna 72 (+-2),znaci na ovu gljivu stavim negdje 80-82-84 pa probam malo...

Nije to samo tako...
Ovisi jako o igli i needlejetu koji je u karbu.
Moj slucaj:
Sa iglom W16 skroz spustenom je sa glavnom dizom 70 bila smjesa bogatija nego sada sa iglom W7 dignutom za 1 zub i dizom 84....
A i potrosnja je sada manja - prije oko 6.5, a sada ispod 5.5 litara na 100 km.
« Zadnja izmjena: 21 Svibanj, 2008, 18:32:25 3alfa3 »