Općenito > Maxiskuteri

Aditivi za ulje/goriva na leader/quasar/master masinama'

<< < (2/3) > >>

giannelli:
ok. Znaci  u svakom slucaju je bolje ljevat 5w30 sintetiku nego 10w40 mineralno?  mislio sam uzet ipone 10w40 kakvo je ono? 80kn litra u dbk

JogFromYamaha:
te masine zahtjevaju da ulje bude 5w40 gradacije vazno je da je 5 naprijed druga brojka je nebitna i nemora se nista pazit osim da je neka normalna marka
a bome ni ne kosta nes puno te 2l kaj moras nalijat tak da ni to nebi trebalbiti problem

giannelli:
ok, ovdje u dubrovniku su dva piaggio servisa jedan ljeva agip kao po katalogu, a ovaj drugi ipone, kaze on meni da je 10w40 bolje radi ovih nasih klimatskih uvjeta.

dobro onda, budem provjerio cijenu silkonela, mislim da je cijena motul sintetike za 4t skutere oko 140kn kod nas, sto mislim da nije fer cijena. nije da stedim na ulju, ali ne zelim da me netko pljacka svjesno. to budem jos provjerio.

Homer:
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=96&category_id=92&option=com_virtuemart&Itemid=142  :icon_thumright:

Uzmeš si i filtere pa platiš samo ruke... ili sam to riješiš

giannelli:
uzeo sam vec filter i jos neke glupsoti zua servis, samo ulje nisam jos odlucio, mozda pravim komplikacije bezveze jer svako ulje je dobro, ali zelim uzet kvalitetno i koristit onda jedno ulje.

budem to narucio sa webshopa, samo kako se placa? kad dodje na kucnu adresu ili?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju