Općenito > Maxiskuteri
Aditivi za ulje/goriva na leader/quasar/master masinama'
giannelli:
Znaci, aditivi za motor koji se sipaju u ulje ili gorivo, naime potaknut Liqui moly uljima, koji sadrze aditive za ciscenje masine iznutra, i cija potrosnja ulja iznosi oko 1-2dcl u prvih 1000-2000km nakon izmjene bas zbog tih aditiva u sebi. to govorim za auto.
postoje i sami aditivi od LM koji se dodaju prije same izmjene ulja ili 200-300km prije izmjene ulja tako da se iskoristi staro ulje a ne prlja novo ulje.
UGL. zanimaju me misljenja ljudi koji su otvarali masine navedene u naslovu sa npr 40.000km, 60.000km 80.000, i vidili stanje unutra? garez ovo ono ima li potrebe za ovime i moze li stetit masini, jer ipak aditivi se koriste za starija motorna vozila, a npr moj vxr 2003 ima 9 godina i 40.000km sto vise i nije tako novo.
sva iskustva su dobro dosla, ide mi izmjena ulja sad pa me zanima ovo ! :icon_thumright:
steeef:
nema potrebe za tim,garez je minimalna i gotovo je nema.
na 40tkm je vec spremno za mjenjanje karika, dihtunga, faznog lanca,po potrebi gumice ventila,slajfanje ventila i siceva obavezno i stelanje istih..
giannelli:
--- Citat: steeef - 26 Srpanj, 2012, 11:31:35 ---nema potrebe za tim,garez je minimalna i gotovo je nema.
na 40tkm je vec spremno za mjenjanje karika, dihtunga, faznog lanca,po potrebi gumice ventila,slajfanje ventila i siceva obavezno i stelanje istih..
--- Kraj citata ---
Dobro onda necu bacat lovu na to. Fazni lanac je zamjenjen na 30000.
Koliko bi to u servisu kostalo? Zamjena karika i stelovanje i slajfanje ventila.
DJM:
A na te aditive ne trebaš bacati novce ,jer kod gore pobrojanih agregata savijesni vlasnici sipaju sintetičko ulje koja su iznimno učinkovita naročito po pitanju temperaturnih opterećenja motora i u ekstrmnim uvjetima tako da je mogućnost stvaranja gareži i čađe na nekom ultra minimalnom nivou.
E sad kad spomenu LM ulja ona pogotovu imaju pojačan deterdženti efekt u odnosu na ostala ulja (moje iskustvo sa automobilima) i veoma dobro isperu sve zaostatke jače nego ostali to se dalo promjetiti pa sad ako koristiš to ulje onda tek nemaš jeda.
LM je jedno od 4 ulja koja bi ti preporučio za ove makinje 150-250-300-400-500, a na prvo mjesto SILKOLENE , pa MOTUL pa LM a tek na kraju AGIP sve u varijanti ful sintetik 5W-40
JogFromYamaha:
sva ulja sadrze aditive u sebi neki su protiv pjenjenja drugi za viskoznost na visokim temperaturima treci za ispiranje masine da bude cista od garezi i tako jos 40 njih
nepotrebno je dodavat aditive jer bacas pare
redovna zamjena i nemas sta razmisljat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju