Općenito > Maxiskuteri

Aditivi za ulje/goriva na leader/quasar/master masinama'

<< < (3/3)

Homer:
Ja sam uplatio netbankingom po ponudi, poštarina je bila cca 25 kn. Ako baš hoćeš Motul (ili neko ulje-baš-za-skuter), i ako je zbilja tako skupo kod tebe, nema ti druge. Mada, bilo koje sintetičko 5W40 ti je dovoljno dobro. A i cijena je otprilike ista.

giannelli:
jos cu provjerit silkonele  pa cu odlucit.

u 200 leader masine ide cijela litra sa zamjenom filtera ulja? ili vise?

DJM:

--- Citat: giannelli - 29 Srpanj, 2012, 14:41:55 ---jos cu provjerit silkonele  pa cu odlucit.

u 200 leader masine ide cijela litra sa zamjenom filtera ulja? ili vise?

--- Kraj citata ---

Sa SILKOLENE Scoot Sport 4 5W-40 , koje je potpuno sintetičko ulje je zasigurno pravi i najbolji izbor zaa tvoj skuter,ne znam koliko je kod tebe ali cijena nebi trebala bit preko 75kn,postoji za skutzere i Siklolene 10w-40 ali je polusintetik i nemoj ići ni po čijoj preporuco na to biraj ovaj čisti sintetik koji je zasigurno bolja zaštita pri ekstremnim temperaturnim uvjetima ma šta ti mehaničari pričali to je pravi odabir.

Glede količine ulja koja se ulijeva u 200-ku, najbolje sam vidi kad sve otvoriš i ocijediš ,zavidaj filtar uljni i uspi za početak 0,8 lit pa upali kratko da se ugasi lampa od ulja ili točnije dok povuče ulje u filtar onda ugasi sačekaj par minuta i vidi koliko fali da doliješ to je mnogo ispravnije nego da lijevaš napamet pa ako preliješ e onda je problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju