Tehnički kutak > Tuning skutera
Base krajnja?
dhorvat:
--- Citat: SixPack - 29 Srpanj, 2012, 12:21:16 ---Stavit ću na kitanca prvo spuh pa ću vidjeti kako bude išlo, kasnije lako stavim polovnu LC getribu ako to ne bude to...
--- Kraj citata ---
Ovo je jako dobra rečenica :icon_biggrin: Ali pazi koji spuh. Nemoj preko Yasuni R-a :laughing7: Ali nemoj ni ispod ZX-a ::)
To troje što si napisao je dobitna kombinacija za ono kaj ti želiš :headbang:
Lumpri:
--- Citat: SixPack - 29 Srpanj, 2012, 12:21:16 ---
--- Citat: Lumpri - 29 Srpanj, 2012, 11:34:17 ---evo da ne otvaram novu temu mene malo muči moj runner...na njemu je trophy dell19 nardo multivar i linearne polutke ide 97 po gpsu sa 100 i kusur kila na sebi...
u jednoj temi mi je rečeno da bi triba ič bolje i da vidim diže li remen do kraja...šta učinit ako ne diže?
--- Kraj citata ---
Vidi njega, trophy i stotine kila a skida stotku... Onda će to biti to :headbang:
Daj Lumpri reci kolko potrošnja cca? Vjerojatno 6-8 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nisan stiga precizno izmjerit tu negdje oko 7litara...sa 100i kusur kila ide 97 a sa mojih 60-ak sigurno ide bolje samo čini mi se da bi moga još malo bolje
SixPack:
--- Citat: Lumpri - 29 Srpanj, 2012, 12:40:55 ---nisan stiga precizno izmjerit tu negdje oko 7litara...sa 100i kusur kila ide 97 a sa mojih 60-ak sigurno ide bolje samo čini mi se da bi moga još malo bolje
--- Kraj citata ---
Ček sad malo, jel su tih 100 i kusur kila tvoje ili tolko teži karić :icon_scratch: Od kud sad ovih 60, kako tvojih, pa šta ih nemaš 100 i kusur, jesi to ti, fakat me zbunjuješ, više ne znam tko koga, kome i o kome priča :icon_scratch:
Lumpri:
--- Citat: SixPack - 29 Srpanj, 2012, 13:15:24 ---Ček sad malo, jel su tih 100 i kusur kila tvoje ili tolko teži karić :icon_scratch: Od kud sad ovih 60, kako tvojih, pa šta ih nemaš 100 i kusur, jesi to ti, fakat me zbunjuješ, više ne znam tko koga, kome i o kome priča :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
soryyy na zbuniozi...mjereno je sa vozačem koji ima 100i kusur kila a to nisam bio ja i s njim ide 97 a ja imam 60-ak i samnom bi valda iša i bolje...a motor sam ima 100
SixPack:
--- Citat: dhorvat - 29 Srpanj, 2012, 12:34:01 ---Ovo je jako dobra rečenica :icon_biggrin: Ali pazi koji spuh. Nemoj preko Yasuni R-a :laughing7: Ali nemoj ni ispod ZX-a ::)
To troje što si napisao je dobitna kombinacija za ono kaj ti želiš :headbang:
--- Kraj citata ---
Malo je skuplji, al'navodno na Yu-hi-ju R ne pregorava vuna pa mi se čini kao najbolje rješenje... :toothy11:
@lumpri: koje role imaš na multiju i koja ti je centralna i šuštice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju