Tehnički kutak > Tuning skutera
Base krajnja?
SixPack:
Kolika krajnja bi se mogla navući sa DrEvo/Trophy ili M.Sport sa jačim spuhom, ili da pustim sc08 pa dodam dužu getribu, 2-3 zuba dužu :icon_scratch:
Htio bih cca 85-90 po ravnom da mi ide?
Na kolko bi vrtio Evo/SPort na AC sa jačim spuhom? Mislio sam pustid Dell17,5 oriđiđi (koja dizna, klipić i igla bi išli)?
Nešto kombiniram pa me zanimaju iskustva... :toothy11:
U kombinaciji je i MHR Replica, ali samo sa sc08, da dulje traje, manje troši, ali bi produžio getribu?
dino73n:
Lose radi MHR replika sa SC08,premali je presjek grane auspuha na SC08 za repliku. A ovi DRevo i ekipa bi vec bolje radili sa tim spuhom a vrte se isto kao i serijala samo sto zbog vece snage moras staviti teze rolne da bi vrtio na istim obrtajima.
Posto spominjes orgiginal 17,5 mm karb pretpostavljam da se radi o piaggio agregatu i na njeg je dovoljno staviti malossi multivar 2000 koji dize remen skroz do vrha i uvijek dobijes sa njim jos nekih 10-15km/h krajnje brzine. A dizna u karb sa drevo i 17,5 uz SC08,nisam to jos nikad slozio pa ne znam napamet al nesto izmedju 60 i 70 sa seriskim filterom i jos malo vise sa redsponge.
SixPack:
Thanks na detaljnom odgovoru :icon_thumright:
Mislim da bi mi to onda bila najbolja kombinacija što se tiče snage, brzine, trajnosti i naravno potrošnje, Drevo+multivar+sc08, samo daj mi reci za getribu, pošto bi ostao sc08, više manje i okretaji bi ostali tu negdje isti, pa sam mislio možda staviti par zuba duži prijenos, ionako će snaga biti puno viša tako da ne bi smjelo biti problema... LC ima od AC za zub dužu getribu, pa sam mislio onda barem još 2 zuba (tri sve skupa), ili je previše :icon_scratch:
Reci mi koju radilicu bi mi bilo najbolje baciti na evo?
ivanm:
serijska radilica može izdržati ovaj pa i jači setup..
okretaji su oko 9000 a dizna oko 75..
getribu možeš produžiti samo su dosta skupe... neki sekundar 10% dulji i ok je..
steeef:
sc08 je slab spuh i bolje je stavit zx il nekaj slicno i na serijali i na base setap.
s multivarom se dobije samo linearno ubrzanje,krajnja brzina slabie..multivar bez spuha ne vrijedi stavljat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju