Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Ivan_drifter - 23 Srpanj, 2012, 15:46:25bgm i rms su sranjeekipa mi se zalila da im motor nece ic s tim da ima prezatvorene kanale, bolje kupi polovni cilindar, za 100kn i klip i karike, i mirna bosna, po meni provijeri lagere da nije kakvo g#vn% dole oslo,Zato ja i rekoh gore na pocetku topica da se pokusa srediti cilindar,nikasil u pezoovom cilindru je strasno jak kao kod MHR replike,kad zariba zbog nedostatka ulja obicno na njemu ne ostanu utori nego samo zaljepljeni komadici klipa i povrsinske parnice,jedno honovanje bi ga vratilo u zivot i nov klip sa karikama i gas.
bgm i rms su sranjeekipa mi se zalila da im motor nece ic s tim da ima prezatvorene kanale, bolje kupi polovni cilindar, za 100kn i klip i karike, i mirna bosna, po meni provijeri lagere da nije kakvo g#vn% dole oslo,
ako je vožen bez ulja moguće je da su otišli i radilica i ležajevi...
nevjerujem...jesi provjerio termostat onaj u glavi jel radi? jesi odzračio sistem na vrhu glave?
na vrhu glave moraš ispustiti zrak.na pipcu ili svuci crijevo da zrak izađe i brzo vrati..ako ne znaš slagati skutere radije nemoj sam nego nađi nekoga tko zna da ne s#ebeš još što.
jesi odzračio ili nisi?u jednom postu napišeš da nisi a u drugom da jesi..ako nije odzračen sigurno će se pregrijavati..a ako nešto ruži u bloku najbolje da sve rastaviš jer kad pumpa ulja crkne nastradaju svi dijelovi mašine..