I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Suvise je ista drugo rec osim tog da je za taj sitnis i vise nego dobar .... Koliko je proslo od bojanja tih plastika u mat crnu,nekako izblijedjele malo djeluju
to je prvi nrg.. ajmo reć mc1.ntt je bio cross verzija nrg-ja, imao je gume ko typhoon i napred bez blatobrana..ovo ima nosač blatobrana i paše ti bilo koji od starog il novog nrg-ja..
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
što bi se reklo vrijedi svake pare odlično nema šta, u takvom stanju da ga jebeš vrijedi sada bar 4000kn
Citat: mhr-team - 20 Kolovoz, 2012, 09:33:03što bi se reklo vrijedi svake pare odlično nema šta, u takvom stanju da ga jebeš vrijedi sada bar 4000knne bas 4 al prodan je po prijeteljskoj cjeni za 350 eura...
Citat: krakati - 23 Kolovoz, 2012, 12:33:58Citat: mhr-team - 20 Kolovoz, 2012, 09:33:03što bi se reklo vrijedi svake pare odlično nema šta, u takvom stanju da ga jebeš vrijedi sada bar 4000knne bas 4 al prodan je po prijeteljskoj cjeni za 350 eura...di ga proda a tek ga sastavio