nemoj divljati,opet ces se razljepiti samo sto se neces uvijek izvuci bez posljedica a tek onda ljudi nazalost shvate sto znaci rehabilitirati se 4 mjeseca ili hodat na 2 stake 2-3 mjeseca a da ne govorim o jos težim posljedicima koje se mogu dogoditi nedaj Bože...ja ti to nazalost govorim iz prve ruke,dok mi se nije dogodilo sranje vozio sam ko luđak,svaki moguci zavoj u bok i do kraja gume...evo sada 8 mjeseci nakon ozljede svaku promjenu vremena osjetim u stopalu,i jednostavno osjetis da to vise nikada nece biti isto tj.kao ono zdravo stopalo...a nakon nesreće,znaci imao sam cijelo ljeto pred sobom a ne znam jesam li napravio 500 km,i to sto sam se provozao uvijek je strah bio prisutan u meni i ko baba sam vozio...jednostavno se čovjek opameti,samo nazalost tek kad mu se dogodi sranje,i od tada vise nikad ne mogu normalno sjesti na motor i pitanje je dana kad cu ga prodati...zato pamet u glavu na vrijeme,sve na 2 točka je vrag,i automatski si jednom nogom zakoračio u grob cim sjednes na motor/skuter,ne govore to ljudi bezveze,i jos ima toliko debila u autima koji oduzimaju prednost,ni kriv ni duzan nastradaš sa trajnim životnim posljedicama...