Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
anteMK:
--- Citat: Road runner - 25 Srpanj, 2012, 20:47:18 ---
--- Citat: zemo323 - 25 Srpanj, 2012, 16:35:42 ---oce bit 2 auspuha ili ces dovest 2 cijevi u jedan?
--- Kraj citata ---
2 auspuha to jest dvije grane :)
oba dva klipa su u gmt zbog paljenje jbg nemože bit jedan gore drugi dolje, danas sam naštelal frge i montiral ih i sutra se slaže gas napravio sam več ručice tak da če jedna sajla vuč ručice koje su prišerafljene na onaj dio di ulazi ušica sajile vjerujte največi problem u cijelom slaganju od početka pa do kraja mi je bio gas nikak napravit da se gas na oba dvije frge jednako daje :D čak ni instalacije,spojnica i ufazivanje nije toliki problem ko smislit kak jedan gas na dvije frge popilo mi sve živce :D
--- Kraj citata ---
naravno da moze treba ti samo jos jedan cdi i bobina, ako nemas ja cu ti poklonit novi cdi i bobinu samo da se to slozi kad vec nebude islo bar da se cuje ko kawa 250 :icon_biggrin: PS: imam ti i novu frgu 300kn
zemo323:
kako stelas karburatore?
Upalis jednu masinu pa ustelas i tako drugu ili ima neka druga metoda?
Ivan031:
gas si mogao jednostavno nabavit od 2t koji iz jednog ide u 2 za gas i za uljnu pumpu
Road runner:
--- Citat: anteMK - 25 Srpanj, 2012, 22:50:23 ---
--- Citat: Road runner - 25 Srpanj, 2012, 20:47:18 ---
--- Citat: zemo323 - 25 Srpanj, 2012, 16:35:42 ---oce bit 2 auspuha ili ces dovest 2 cijevi u jedan?
--- Kraj citata ---
2 auspuha to jest dvije grane :)
oba dva klipa su u gmt zbog paljenje jbg nemože bit jedan gore drugi dolje, danas sam naštelal frge i montiral ih i sutra se slaže gas napravio sam več ručice tak da če jedna sajla vuč ručice koje su prišerafljene na onaj dio di ulazi ušica sajile vjerujte največi problem u cijelom slaganju od početka pa do kraja mi je bio gas nikak napravit da se gas na oba dvije frge jednako daje :D čak ni instalacije,spojnica i ufazivanje nije toliki problem ko smislit kak jedan gas na dvije frge popilo mi sve živce :D
--- Kraj citata ---
naravno da moze treba ti samo jos jedan cdi i bobina, ako nemas ja cu ti poklonit novi cdi i bobinu samo da se to slozi kad vec nebude islo bar da se cuje ko kawa 250 :icon_biggrin: PS: imam ti i novu frgu 300kn
--- Kraj citata ---
ne hvala netreba ništa bađo radi ko lud sad če video
stunt_master:
--- Citat: Road runner - 26 Srpanj, 2012, 16:24:46 ---
ne hvala netreba ništa bađo radi ko lud sad če video
--- Kraj citata ---
Ajde da i to vidimo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju