Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (11/64) > >>

zemo323:
oce bit 2 auspuha ili ces dovest 2 cijevi u jedan?

Road runner:

--- Citat: zemo323 - 25 Srpanj, 2012, 16:35:42 ---oce bit 2 auspuha ili ces dovest 2 cijevi u jedan?

--- Kraj citata ---

2 auspuha to jest dvije grane :)
oba dva klipa su u gmt zbog paljenje jbg nemože bit jedan gore drugi dolje, danas sam naštelal frge i montiral ih i sutra se slaže gas napravio sam več ručice tak da če jedna sajla vuč ručice koje su prišerafljene na onaj dio di ulazi ušica sajile vjerujte največi problem u cijelom slaganju od početka pa do kraja mi je bio gas nikak napravit da se gas na oba dvije frge jednako daje :D čak ni instalacije,spojnica i ufazivanje nije toliki problem ko smislit kak jedan gas na dvije frge popilo mi sve živce :D

zemo323:
pa zasto nisi koristio sistem kao na 2T skuterima, jedna sajela sa rucice i ima razvodnik pa sa njeg 2 sajele..
To je dosta jednostavno

Road runner:

--- Citat: zemo323 - 25 Srpanj, 2012, 20:55:59 ---pa zasto nisi koristio sistem kao na 2T skuterima, jedna sajela sa rucice i ima razvodnik pa sa njeg 2 sajele..
To je dosta jednostavno

--- Kraj citata ---

probal sam i tak al neče se gas vratit sad sam napravil sa svake strane karba jednu ručicu od lima povezane šarafom tak da če sajla ič normalno na jednu frgu ko i inače al kad dam gas prenašat če preko ručice na drugi fergazer

Tomi_ZG:
Može se tak napravit samo valjda nisi dobro skombinirao,na kraju sajle od gasa napraviš kao Y razvodnik s dvije sajle po jednu za svaki karb i na njega možeš stavit dodatni feder da vrača gas ak veliš da zapinje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju