Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
b_l_a_c_k:
--- Citat: stunt_master - 03 Rujan, 2012, 22:15:30 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 03 Rujan, 2012, 22:07:14 ---black ako ti nades decku lanac koji tocno ogovara na zube ventilvara tamo di ide bendix ja ti dam 100€...
--- Kraj citata ---
the game starts
sad ce black proc sve zeljazarije u krajni :laughing7:
--- Kraj citata ---
Već sam okrenuo par brojeva... ahahhaah
Ivan031:
--- Citat: b_l_a_c_k - 03 Rujan, 2012, 22:18:33 ---
--- Citat: zvonkec_92 - 03 Rujan, 2012, 22:07:14 ---black ako ti nades decku lanac koji tocno ogovara na zube ventilvara tamo di ide bendix ja ti dam 100€...
--- Kraj citata ---
Ja koliko znam lanac ne ide na zupčanik :toothy3: nego bi se morao naći dobar tokar koji obradio ventilvar za koji bi se sa vanjske strane mogao fiksirati lančanik koji je izrađen od čelika.
Al sve u svemu, bolje mu je da nađe dvije 2T LC mašine i spaja ih sa strane magneta sa zupčastim remenom kao što je neko objavio video. Skupo jeste al bi bio glavni.
Edit:
Sad sam se sjetio da su zubi od nekakvog čelika, to bi se dalo skinuti i napraviti zubi za lanac. Al naći nekoga ko to zna i da nije skup. :toothy11:
Naravno ako je vlasnik spreman odreći se alnasera. :toothy3:
--- Kraj citata ---
I kako ce onda smislit hladenje?
Road runner:
ležajevi nemogu stradat od špananja remena nikako kak se na autu isto špana uostalom i variomat kad širi remen prema gore isto ga zateže a tu se javlja sila otpora od centralnog federa tak da isto lager trpi al nemože ništa otič radije ču stavit remen nego lanac zbog milion stvari a i to kaj je smješno slagat ove mašine da imam nekaj jače slago bi to nije ovo jednostavnije složit neg kaj bi bilo runnera il roxa isto ima zajebancije pun k samo kaj su mašine slabije i teže je slagat nego lc
ivan94:
kako prijekt?? niš nas neizvještavas?
Road runner:
--- Citat: ivan94 - 08 Rujan, 2012, 20:12:23 ---kako prijekt?? niš nas neizvještavas?
--- Kraj citata ---
za sad ništa nemam vremena slagat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju