Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (47/64) > >>

Road runner:

--- Citat: animatrix - 29 Kolovoz, 2012, 20:19:11 ---ma jok, to je mala osovina ako mislis na minarelli pumpu.. znaci uzmi ventilvar za desnu masinu, batine imaju ona perca od plastike koja se skidaju, skini to, ostavi samo zvijezdu dolje koja se steze na radilicu da ventilvar ne klapa, izbusi 4 rupe u ravnini rupa sa magneta, stavi par matica koje mozes stegniti na ventilator lijeve masine i pritom zasarafiti sve zajedno na lijevu masinu, kroz ventilvar ce ti prolaziti sarafi, samo nabavi neke gumice koje navuces na sarafe da pri dodiru sa ventilvarom ne zvecka. kako god masine se ljuljale nece drobiti vezu izmedju njih

--- Kraj citata ---

a jbg potrgo mi je sve kronere na radilici nemam na kaj stavit kad nema zubi  ;D

Nix666:
nisam mislio ništa sa zglobom  :icon_thumright:

b_l_a_c_k:
Je li neko čuo za EUPEX spojnicu?  :laughing7: Pokušat ću uraditi 3D model pa da čujem komentare. Mislim da bi je svaki tokar uspio izraditi.

ivan94:
ak mislis na ovo https://www.google.hr/search?hl=hr&q=EUPEX&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=1680&bih=925&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=KqI-UJPWNYzGswaCsoDIAg    onda nije lose..
a da probas sa nekakvim malim kardanom...pa probs ih nekak zaserafit..

b_l_a_c_k:
Ajmo borci, da čujem.  :toothy3:

Ovi crveni dijelovi su od malo čvršće gume, a žute čahure su odstojnici pomoću kojih će se ostvariti pritezanje a da se ne ošteti gumena čahura. Na radilicu (gdje je magnet) se fiksira pomoću koničnog spoja osiguranog sa klinom i pomoću navrtke a drugi obod takođe pomoću navrtke i kronera na radilici (ja ih nisam ubacio). Pomoću gumenih čahura se obezbjeđuje ublažavanje vibracija i omogućava se odstupanje osa koljenastih vratila.

Dimenzije na modelu su iz glave, a kada bi imao obje mašine na stolu, vjerujem da bih uspješno odradio tu spojnicu.
Još jedna solucija je upotreba kardanskog zgloba, ali onih manjih, imaš na volanu od Golfa 2.  :toothy3:
Ovo sa gedorama ne bih komentarisao, vidjevši varove (bolje rečeno pokušaj zavarivanja).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju