Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (45/64) > >>

MALES SR180r:
neznam dal ćete skužit,nije crtano po pravilima tehničkog crtanja nego seljački,jer mi se neda to sad sve crtat....

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: ili na ljevoj strani ostaviš svoju pločicu na 4 šarafa,a za desnu stranu napraviš ko sa slike!

animatrix:
puklo bi to ako masine nisu jebeno precizno centrirane, ako sam skontao princip rada toga sa slike...
sta mislite da se navrnu 4 dugacka sarafa u magnet lijeve masine, moze se cak ostaviti i ventilator pa sa maticom zategniti ventilator na dugacke sarafe, druga masina da ima ventilvar tipa onaj CNC drive sto nema lopatice, probusi se 4 rupe na mjestima sarafa, stave se gumice na rubove sarafa da ima ublazivanje udara i obje masine mogu imati odvojeno paljenje i cdi-jeve, tako da nije bitno dal je 100% u fazi. pogledajte samo princip rada vodene pumpe na minarelliju, tako da se napravi

Road runner:

--- Citat: MALES SR180r - 29 Kolovoz, 2012, 17:53:33 ---neznam dal ćete skužit,nije crtano po pravilima tehničkog crtanja nego seljački,jer mi se neda to sad sve crtat....

Uploaded with ImageShack.us

EDIT: ili na ljevoj strani ostaviš svoju pločicu na 4 šarafa,a za desnu stranu napraviš ko sa slike!

--- Kraj citata ---

mislil sam i ja tak nekaj al niti to ti nije dobro ovak je savršeno i u fazi bi bil 100% i sve to štima al uzmi u obzir da mašine pale jedna poslje druge tak da prvo gura jedna pa druga tak bi ti se odšerafilo jedna mašina bi odšerafila drugu išlo bi jedno da se za svaku radilicu zavare ti šerafi al kolko se sad to isplati  :dontknow:

Road runner:
al svejedno hvala na trudu vidi se da ti je stalo i da znaš šta radiš  :icon_thumright:

Nix666:
a da staviš spojnicu na neku foru kak ima mercedes na kardanu ak znaš....znači kardan ima na sebi prirubnicu okruglu s rupama i takva jedna je i na getribi
i onda između dolazi ovakva guma http://www.pik.ba/artikal/1323953/guma-kardana-mercedes-w201-124-202-211/
tako da mašine ako nisu 100% u fazi ne trgaju spojnicu nego se opterećenje prenosi na gumu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju