Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
baotian bicilindrico 4 i 5 str video
MALES SR180r:
složi jednu mašinu na drugu,i makni kadu od sica,kak je složio onaj lik 2x 180 na sp-a i povežeš ih preko magneta,tj. na magnet idu remenice i na njih zupčasti......nek neko stavi video,ja nemogu nać,al sam ziher da ga ygor ima među favoritima.... :icon_biggrin:
samo ti imaš ac pa je tu malo sex,al i to bi se rješilo..... :toothy10:
Zika:
Zika:
--- Citat: MALES SR180r - 09 Kolovoz, 2012, 22:48:37 ---složi jednu mašinu na drugu,i makni kadu od sica,kak je složio onaj lik 2x 180 na sp-a i povežeš ih preko magneta,tj. na magnet idu remenice i na njih zupčasti......nek neko stavi video,ja nemogu nać,al sam ziher da ga ygor ima među favoritima.... :icon_biggrin:
samo ti imaš ac pa je tu malo sex,al i to bi se rješilo..... :toothy10:
--- Kraj citata ---
puno je to posla samo kod tokara bi ostavio 400kn min...2 remenice mora napravit + spaner+ remen..i jos dosta toga
zvonkec_92:
pa nemres slozit neki projekt a da ne ulozis nekaj para...ti bi sve za dabe... onda ak nemas para lakse ti je slozit jednu masinu, stavit kit, spustit glavu i imat ces motor za jedan vikend da leti i dosta...
Road runner:
--- Citat: zvonkec_92 - 10 Kolovoz, 2012, 07:41:35 ---pa nemres slozit neki projekt a da ne ulozis nekaj para...ti bi sve za dabe... onda ak nemas para lakse ti je slozit jednu masinu, stavit kit, spustit glavu i imat ces motor za jedan vikend da leti i dosta...
--- Kraj citata ---
nemam para al sam ga složil da ide bar je išo neko vrijeme al jbg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju