Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (26/64) > >>

Road runner:

--- Citat: sillencer - 08 Kolovoz, 2012, 14:21:32 ---ja bi probao stavit još jedan pickup nasuprot ovom kaj trenutno imaš ,i još 1 cdi i bobina tak da bi mašine bile u protufazi,mislim da bi onda manje pigalo spojnicu

--- Kraj citata ---

onda bi mogo stavit jedan klip dolje a drugi gore zato kaj bi svaka imala svoje paljenje i sad su svaka u drugome taktu nemaju paljenje istovremeno

luna500rr:
nediraj nista oko struje, kad takve zakljucke lupate samo bi sjebali lika...
a sta se karburatora tice, nabavi sajlu gasa komplet od honde ili peugeota..jedan kraj sajle sto ide na karburator zamjeni s jos jednim sto ide originalno na uljnu i to pospajaj na karburatore...

zemo323:
to sam mu i ja predlagao ali on je to rijesio preko zajednicke polugice..

EDIT: nisam vidio da si odg na prijasnji moj post.

--- Citat: ---da al ovo s prvog videa je neizvedivo na bađinim karburatorima s druge strane nema ništa kaj bi spojil klapnu to jest ima klapnu s jedne strane i sa druge ništa tak da ih nemrem povezat probal sam i to al nemre se
--- Kraj citata ---
ja mislim da ti nije bitno ovako ih povezat, samo dobro napravi sajelu koja ce povlacit gas i podesi ove "leptire" da su jednako otvoreni. to da jednako povlace gas mozes rijesiti sa peugeot/honda sajelom gasa koja se grana na 2..

ili iskoristi onaj karb od yuga ako ga jos ima pa nek radi sa jednim karburatorom

dusVu:
vidim ja nekuzis ti sta oni tebi pricaju, kazu ti da masinu pomaknes da bude u centru, jer je ovako nevozljivo , vuci ce u stranu, i onda napravis distancu za kotac da i on bude u centru jer kad pomaknes masinu kotac nece bit u centru

edit: joj e, komentiro sam prvu stranicu slucajno , opce nisam skuzio  :angry7: ak moze mod obrisat post..

Road runner:

--- Citat: dusVu - 09 Kolovoz, 2012, 11:48:14 ---vidim ja nekuzis ti sta oni tebi pricaju, kazu ti da masinu pomaknes da bude u centru, jer je ovako nevozljivo , vuci ce u stranu, i onda napravis distancu za kotac da i on bude u centru jer kad pomaknes masinu kotac nece bit u centru

edit: joj e, komentiro sam prvu stranicu slucajno , opce nisam skuzio  :angry7: ak moze mod obrisat post..

--- Kraj citata ---

mogu ja centrirat mašine al onda moram rezat šasiju zato šta glave baš idu na cijevi koje drže sic a i kotač onda nemogu centrirat jel ga nemam di stavit od zadnjeg nosača mašine onda bi moro kotač otraga povuč al na koju foru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju