Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuninig- Polini

<< < (6/9) > >>

Dirk23:
Hvala, na savjetima, sada ste me malo bacili u razmisljanje,
ali tako bi rado mid stavio gore, ali bez stalnog sarafljenja,
jer sam mislio, ako se stavi sve od jednom, da nebi trebalo biti
problema, ali ocigledno da ih ima. znaci, samo base dolazi u obzir?

hac:
ma možeš složit i midrace da traje,samo je problem nać dobrog majstora da to složi kako treba

Crazy Kuree:

--- Citat: hac - 18 Svibanj, 2008, 15:00:22 ---
--- Citat: DvdAerox - 18 Svibanj, 2008, 14:20:39 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Svibanj, 2008, 03:00:01 ---4race je svaki isti 1,2,3 to označava broj blokada To sam od haca prepiso  :icon_biggrin: a mislim da nitko neće sastavit midrace u servisu mislim da bi dao novca u jednoj godini za još jedan takav isti setup... replica i yasuni R ti najjača opcija s min. popravkama...

--- Kraj citata ---

to prvi put cujem....
sta onda znaci da polini evolution 9 auspuh ima 9 blokada a evo 6 6 blokada?

koliko ja znam nisu bas isti jer ti 1 i 3 za razliku od dvice nemaju homologaciju....

--- Kraj citata ---

i ja prvi put čujem,gdje sam to napisao?

--- Kraj citata ---
moja greška
Forrace 1, 2 ili 3 - razlike su u blokadama koje kad povadis sva 3 spuha budu ista (nek neko ispravi ak grijesim).
To je spuh za 70ccm kit u klasi preradnjenih base i slabih midracea. Jaci od Yasuni R, a sitno slabiji od Narda po okretajima. to je 3alfa3 napiso ne Hac...

ivanm:

--- Citat: hac - 18 Svibanj, 2008, 20:49:24 ---ma možeš složit i midrace da traje,samo je problem nać dobrog majstora da to složi kako treba

--- Kraj citata ---
možeš složit jači midrace i vozit se ak si hac, 3alfa3 il neko sličan, ak ne onda ti cvikne, gnjavi te, zeza, troši 7 litara i na kraju kupiš big bore..
tak su završili svi ostali midrace tuneri koje znam..

Dirk23:
a koje su prednosti alu klipa, od obicnog, ili obrnuto,
jer alu dođe dosta vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju