Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuninig- Polini

<< < (7/9) > >>

ivanm:
klipovi su svi alu, razlika je u cilindru, gusevi su slabiji, lošije se hlade hoće se pregrijat, bolje je jedino kad se istroši da se brusit, kupiš veći klip i ide ko novi dalje..
prednost aluminijskog kita je u većoj snazi, boljem hlađenju i općenito bolja tehnologija izrade ali kad se istroši (bolji alu kitevi su vrlo trajni) ili ak zacvika često se neda s njim ništa napraviti neg ga odneseš na vagu za stari aluminij..

Dirk23:
Grazzie

DvdAerox:

--- Citat: toky - 18 Svibanj, 2008, 15:45:42 ---pa ako ti treba 45 min do trsta,onda nije bed,u trstu imas dijelova na bacanje,i ja isto svaki put kad mi nes treba skocim do trsta,u motocharlie il motostar :headbang:

--- Kraj citata ---

2 najskuplja ducana, ali imaju svega.....i daju popuste, bar u motocharlie

ako ides do samog centra imas dobre i jeftinije ducane

ryder on the storm:

--- Citat: Crazy Kuree - 17 Svibanj, 2008, 17:28:59 ---polini corsa je srednji midrace oko 14 ks se da izvuć to je mislim i najjači kit sa 2 karike, al karike bi bile problem i klip nać kad zariba. ako ne želiš šarafat puno onda je ono što je palac napiso pravo za tebe,iako moreš uzet jače, ja kad bi uzimo uzeo bi Due+, shot i ostalo ko šta je već napisano uz 21 karb. al mislim da bi tu bilo dosta šarafanja. sve preko onog setupa što je palac napiso,treba dosta brige i malo malo će nešta otkazat i trebat rasklapat

--- Kraj citata ---
koliko ks ima malossi sport 70 sa mhr replica spuljom

3alfa3:

--- Citat: ryder on the storm - 19 Svibanj, 2008, 12:38:12 ---koliko ks ima malossi sport 70 sa mhr replica spuljom

--- Kraj citata ---

Ovisi koji karb je gore. Sa serijskim 17,5 karbom sumnjam da mozes imati vise od 8-9 konja na kotacu i to samo ako savrseno postelas prijenos.
Inace, za taj kit je to OK spuh, jedino sto je malo preskup.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju