Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuninig- Polini
DvdAerox:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Svibanj, 2008, 03:00:01 ---4race je svaki isti 1,2,3 to označava broj blokada To sam od haca prepiso :icon_biggrin: a mislim da nitko neće sastavit midrace u servisu mislim da bi dao novca u jednoj godini za još jedan takav isti setup... replica i yasuni R ti najjača opcija s min. popravkama...
--- Kraj citata ---
to prvi put cujem....
sta onda znaci da polini evolution 9 auspuh ima 9 blokada a evo 6 6 blokada?
koliko ja znam nisu bas isti jer ti 1 i 3 za razliku od dvice nemaju homologaciju....
BlitzMan:
Polini setup odlican.........
hac:
--- Citat: DvdAerox - 18 Svibanj, 2008, 14:20:39 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Svibanj, 2008, 03:00:01 ---4race je svaki isti 1,2,3 to označava broj blokada To sam od haca prepiso :icon_biggrin: a mislim da nitko neće sastavit midrace u servisu mislim da bi dao novca u jednoj godini za još jedan takav isti setup... replica i yasuni R ti najjača opcija s min. popravkama...
--- Kraj citata ---
to prvi put cujem....
sta onda znaci da polini evolution 9 auspuh ima 9 blokada a evo 6 6 blokada?
koliko ja znam nisu bas isti jer ti 1 i 3 za razliku od dvice nemaju homologaciju....
--- Kraj citata ---
i ja prvi put čujem,gdje sam to napisao?
toky:
pa ako ti treba 45 min do trsta,onda nije bed,u trstu imas dijelova na bacanje,i ja isto svaki put kad mi nes treba skocim do trsta,u motocharlie il motostar :headbang:
aeroxtuning:
--- Citat: vpucko - 18 Svibanj, 2008, 13:11:07 ---ako bash nes nist sarafat! slozi dobro ovako
top trofy ili malossi sport (isti su kitovi)
leo vince rr
dellorto 19
malossi multivar
malossi delta clutch
malossi wingbell
malossi kevlar belt
i naravno rolice i opruge kad bude stelao :)
i to ti je to trajat ce ko serijala a ici ce lijepo :)
--- Kraj citata ---
slazem se u potpunosti s ovim setupom
evo sta i ja imam i prezadovoljan sam
top trophy
19 dellorto
radilica rms super competition(ali ti za base ne treba sportska radilica,ja sam je bzvz stavio)
tjt gruppe b
top carbon usis
multivar
polini speed clutch
stage 6 cnc drive
mogu rec da sam prezadovoljan,tako da preporucam nesto ovako.. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju