Općenito > Trgovine
auto krešo
MALES SR180r:
--- Citat: gpernje1 - 28 Studeni, 2012, 13:41:10 ---meni nije valjao dayco remen, bio mi je prekratak!!
--- Kraj citata ---
jel ti vekyyy neš u rodu? mislim zbog profilne! :dontknow: :laughing7:
možda si kupio krivu dimenziju!
marracc:
--- Citat: Mec - 28 Studeni, 2012, 13:09:08 ---
--- Citat: marracc - 27 Studeni, 2012, 22:21:16 ---tice se krese, pa da neotvaram novu temu.
dodjem danas i pitam lika da li ima kakve variomate za malaguti, jos mu kazem da je minarelli... i trazi on, nadje i kaze evo! ja pogledam, a on mi nudi kuplunge.... kazem mu ja da je to kuplung, da meni treba variomat, i nis, lik nemre nac jer ocito nezna kaj je to... krene trazit u athena katalog, tamo nista, onda utipka nes bezveze u komp i kaze nema..... ja gledam i nevjerujem... mislim da toga ima samo kod nas, da su tak nestrucni ljudi. u yamahinom servisu sam se skoro posvadjao s likom jer nazna kaj je minarelli.... pa covjece, nemres vjerovat! koliko prednosti interneta, pa da se covjek malo potrudi, obrazuje.... evo RMS variomat http://www.bimoto.hr/96-VARIATORI-POLUREMENICE1.pdf , katastrofa....
--- Kraj citata ---
u kojoj to poslovnici? pa imaju valjda RMS katalog ko da je teško pogledat pod variomatima
--- Kraj citata ---
na zagrebackoj, glavni kreso.... ima katalog, al frajer nije znao kaj je to variomat, ponudio mi je kuplung pod variomat.... listo je katalog i kao nema.......
Grale:
No pa kaj onda sam nisi nasel u katalogu?
Imas i online katalog i tam kod njih,nađeš si,on upiše kod i amen...
To je dućan više za autodijelove,tak da nije ni čudo da neznaju kaj je variomat...
A sva sreća pa naš pravopis za kuplung kaže stražnji variomat( ili varijator ), pa se laiku lako zbunit...
marracc:
--- Citat: Grale - 28 Studeni, 2012, 16:32:06 ---No pa kaj onda sam nisi nasel u katalogu?
Imas i online katalog i tam kod njih,nađeš si,on upiše kod i amen...
To je dućan više za autodijelove,tak da nije ni čudo da neznaju kaj je variomat...
A sva sreća pa naš pravopis za kuplung kaže stražnji variomat( ili varijator ), pa se laiku lako zbunit...
--- Kraj citata ---
frajer radi u ducanu moto dijelova, dio auto kreše, samo sa dijelovima za motore, i to samo RMS i Athena. ako nezna kaj je variomat, onda mi nije jasno kaj tam radi. nisam ga pitao koja mi dizna treba za base tuning, nego faking variomat. Hocu rec, da bi se ljudi trebali obrazovat za neke stvari, barem glavne dijelove skutera, kada vec prodaje takve dijelove, ili barem upisat u Google "skuter"...
igor.sb:
tome sam se prestao cuditi davno
pa jedini ispravni nacin (isto sto i veli grale), da ustedis sebi vrijeme i njemu muke
dobar dan da li imate i onda sifre to to i to, i koliko kosta, ima nema, kad ce biti
ocito da nije dobar za aute, pa ga metili da se pati sa skuterima :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju