Općenito > Trgovine

auto krešo

<< < (3/6) > >>

pajo:

--- Citat: Grale - 15 Srpanj, 2012, 19:49:06 ---nznm u kreši su bile 66 kn ak se ne varam :dontknow:
po meni bolje kupit neku drugu marku,a rms uzet ko zadnju opciju,ako nigdje ništ ne nabaviš...
tom logikom sam i ja išel sa semeringom pa dok mi je nakon 5 km izletil van sam odlučil da za vitalne dijelove kupujem samo provjerenu robu...
filter zraka,rolice i ostale sitnice mogu ić ko privremeno rješenje...

--- Kraj citata ---
krešo ima malo veče cijene nego npr bimoto
ali zna se koji dijelovi se kupuju original a koji zamijenski kao za sve ostalo.

marracc:
tice se krese, pa da neotvaram novu temu.
dodjem danas i pitam lika da li ima kakve variomate za malaguti, jos mu kazem da je minarelli... i trazi on, nadje i kaze evo! ja pogledam, a on mi nudi kuplunge.... kazem mu ja da je to kuplung, da meni treba variomat, i nis, lik nemre nac jer ocito nezna kaj je to... krene trazit u athena katalog, tamo nista, onda utipka nes bezveze u komp i kaze nema..... ja gledam i nevjerujem... mislim da toga ima samo  kod nas, da su tak nestrucni ljudi. u yamahinom servisu sam se skoro posvadjao s likom jer nazna kaj je minarelli.... pa covjece, nemres vjerovat! koliko prednosti interneta, pa da se covjek malo potrudi, obrazuje....   evo RMS variomat http://www.bimoto.hr/96-VARIATORI-POLUREMENICE1.pdf  , katastrofa....

Lugburz:
autokreso je za autodjelove inace doata skuplji od drugih a za motore neznan...uzeo jednom dayco remen za piaggio,redovna cijena je bila valjda cca 110kn al mi zenin rodjak radi tamo pa ga dobia za 70

Mec:

--- Citat: marracc - 27 Studeni, 2012, 22:21:16 ---tice se krese, pa da neotvaram novu temu.
dodjem danas i pitam lika da li ima kakve variomate za malaguti, jos mu kazem da je minarelli... i trazi on, nadje i kaze evo! ja pogledam, a on mi nudi kuplunge.... kazem mu ja da je to kuplung, da meni treba variomat, i nis, lik nemre nac jer ocito nezna kaj je to... krene trazit u athena katalog, tamo nista, onda utipka nes bezveze u komp i kaze nema..... ja gledam i nevjerujem... mislim da toga ima samo  kod nas, da su tak nestrucni ljudi. u yamahinom servisu sam se skoro posvadjao s likom jer nazna kaj je minarelli.... pa covjece, nemres vjerovat! koliko prednosti interneta, pa da se covjek malo potrudi, obrazuje....   evo RMS variomat http://www.bimoto.hr/96-VARIATORI-POLUREMENICE1.pdf  , katastrofa....

--- Kraj citata ---

u kojoj to poslovnici? pa imaju valjda RMS katalog ko da je teško pogledat pod variomatima

MALES SR180r:

--- Citat: marracc - 27 Studeni, 2012, 22:21:16 ---tice se krese, pa da neotvaram novu temu.

--- Kraj citata ---

to je valjda normolno za auto krešo jer su naknadno dobili asortiman za skutere,tak i tu kod mene jedan se lik kuži relativno a drugi blage veze nemaju,i samo znaju reč nema ili dođi kad je taj i taj tu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju