Općenito > Trgovine

auto krešo

<< < (5/6) > >>

marracc:

--- Citat: igor.sb - 28 Studeni, 2012, 17:01:19 ---tome sam se prestao cuditi davno

pa jedini ispravni nacin (isto sto i veli grale), da ustedis sebi vrijeme i njemu muke

dobar dan da li imate i onda sifre to to i to, i koliko kosta, ima nema, kad ce biti

ocito da nije dobar za aute, pa ga metili da se pati sa skuterima  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---
  :icon_thumright:

istina, tak sam tamo kupio bobinu i CDI za svoj skut, po kataloskom broju, samo sam im izdiktiroo, i cudi se frajer kao, kak ja to znam, od kud meni ta sifra.... a ja si mislim, da sam te to trazio, dobio bi nikad!!! ovo sam za variomat pitao usput, kao da li ima, i koliko bi kostao, jer sam dosao po dijelove za dellorto, ali to ne drze!

Grale:
To je stvar poslodavca jer zapošljava nestručne osobe,mada je to slučaj sa većinom trgovina...

--- Citat: igor.sb - 28 Studeni, 2012, 17:01:19 ---tome sam se prestao cuditi davno

pa jedini ispravni nacin (isto sto i veli grale), da ustedis sebi vrijeme i njemu muke

dobar dan da li imate i onda sifre to to i to, i koliko kosta, ima nema, kad ce biti

--- Kraj citata ---
Ili nazoves štefa i on se pati tražeci kodova :icon_biggrin:

igor.sb:
Sad mi je sve jasno, jer zna tu i tamo nazvat i sifrirano pricat  :toothy3:

ivanm:
Jer rade podobni a ne sposobni.

steeef:
već sam negdi pisal o tome za auto krešu..kod mene u kc je situacija drugačija,nema posebno dio za motore al su dečki fer i uvijek izađu u susret..
i uvijek prije nego trebam nešt od njih,na netu si povadim kodove artikala ko je trebam i toe to,telefonski provjerim kolka je cijena,dal ima il nema i kad bude u dućanu (obično sve dođe već drugi dan kaj nema u poslovnici) i za to mi treba 20 sekundi..tak da moja iskustva su samo dobra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju