Općenito > Trgovine
auto krešo
ivanm:
ovisi kako koji dio.. neki su ok a neki ne valjaju..
ja imam amortizer i ok je.. (doduše to je tajvanska firma forza)
inače to su mahom kineski i tajvanski dijelovi makar gore piše rms italy al ne rade se u italiji, naravno..
Grale:
--- Citat: ivanm - 15 Srpanj, 2012, 19:37:50 ---ovisi kako koji dio.. neki su ok a neki ne valjaju..
ja imam amortizer i ok je.. (doduše to je tajvanska firma forza)
inače to su mahom kineski i tajvanski dijelovi makar gore piše rms italy al ne rade se u italiji, naravno..
--- Kraj citata ---
najgore je to kaj imaju cijene ko i renomirane marke...primjerice rolice 17x12 sam rms platil oko 70 kn,a malosijeve isto...
nznm dal je dayco isto ko i rms,al on barem nekaj vrijedi
ivanm:
rms remeni su dayco..
nekad su rms role bile 50kn sad su poskupili..
polini su cca 100kn..
malossi su 75-85 kn
pajo:
--- Citat: Grale - 15 Srpanj, 2012, 19:40:15 ---najgore je to kaj imaju cijene ko i renomirane marke...primjerice rolice 17x12 sam rms platil oko 70 kn,a malosijeve isto...
nznm dal je dayco isto ko i rms,al on barem nekaj vrijedi
--- Kraj citata ---
rolice te 17x12 kod nas dođu 50kn to nije puno.
dosta dijelova češ takođe nači npr u piaggio pakiranju i recimo rms pakiranju(da su isti proizvodi).kao što je ivan rekao treba dobro pripazit šta se kupuje jer neki dijelovi vrijede a neki ne.
Grale:
--- Citat: pajo - 15 Srpanj, 2012, 19:45:13 ---rolice te 17x12 kod nas dođu 50kn to nije puno.
dosta dijelova češ takođe nači npr u piaggio pakiranju i recimo rms pakiranju(da su isti proizvodi).kao što je ivan rekao treba dobro pripazit šta se kupuje jer neki dijelovi vrijede a neki ne.
--- Kraj citata ---
nznm u kreši su bile 66 kn ak se ne varam :dontknow:
po meni bolje kupit neku drugu marku,a rms uzet ko zadnju opciju,ako nigdje ništ ne nabaviš...
tom logikom sam i ja išel sa semeringom pa dok mi je nakon 5 km izletil van sam odlučil da za vitalne dijelove kupujem samo provjerenu robu...
filter zraka,rolice i ostale sitnice mogu ić ko privremeno rješenje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju