Tehnički kutak > Injection

Aprilia Ditech gubi vodu i diže temp

<< < (5/12) > >>

JogFromYamaha:
ma skini dolje i procisti navoj s nareznicom i stavis 1 broj veci sraf i vozi dalje

frane1012:
Kod mene je ta "kapa" koja ide preko termostata od plastike, Vida se uvidava u tu plastiku, vjerovatno se to i dogodilo zbog "plastičnih navoja"  Probat ču sutra naći deblju vidu. Mislim da ne mogu ništa izgubit jer alternativa je mijenjanje tog dijela.
E nareznica! Ima mi Did nareznice, mada ču vjerovatno poginuti dok to budem s njim radio al dobro  ;D
On ima ono za neke finije navoje mislim a ova vida ima široke navoje. Al mislim da če veća vida sama u plastici napravit svoj navoj
Još jednom ljudi hvala vam na brzim i direktnim savjetima  :notworthy:

frane1012:
Uf pun san pitanja. Ma kako mi je izvrija ovaj motulov anifreeze jel problem ako kupim onaj plavi od ine i razrijedim destiliranom vodom?

Iwo SR Tuono:
od ine imaš već pripremljen zamješan antifriz i koncentrat
koji god uzmeš nećeš pogriješiti,ovaj zamješani možeš i dalje razrjeđivat s vodom bez obzira jer je on ionako dosta jak pa nek te ne brine
koncentrat je skup dosta

inače taj antifriz od ine nije uopće loš, korisitio sam ga i ja i zadovoljan sam

edit,pošto ti ide oko litra u sistem slobodno uzmi zamješani i koliko bude falilo, možda 2dcl dotoči destilirane vode i ne brini

Grale:
uzmi litru zmjesanog za 20 kn i sipaj...brijem da ide točno litra nutra,možda deci više

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju