Tehnički kutak > Injection

Aprilia Ditech gubi vodu i diže temp

<< < (4/12) > >>

JogFromYamaha:
gore na vrhu glave di ti je crijevo koje vrucu vodu odvodi i termostat tamo na vrhu otvoris i ostavis da tece van polako istovremeno na vodenoj pumpi otvoris onaj srafek i isto nek tece dok se ne prestane pjenit
onda zatvoris cekas kojih 30 sekundi da se pretera sve i opet tako dugo dok sve ne izade van

frane1012:
Otvorit skroz da teče ili onako malo odškrinut da izlazi?   Zanemari napisa si mi već da polako teće ok hvala  :hello:

Iwo SR Tuono:
glava se steže od 1.2Nm-1,5Nm, za to ti treba kiloključ jer je sila jako mala, iako kad ga na ruku stežeš obično stisneš na oko 2Nm što je isto ok

frane1012:
Hvala na odgovoru. Ma evo zamine ja termostat i nalijem vodu da vidim jel to sve šljaka da ne trošim antifreeze. I sve super temp ok. Prije nego li san nalija antifreeze vidim da mi pukla brtvica ili gumica na onoj vidi iznad termostata za odzračivanje. I baš mi susjed ima istu takvu brtvu i stavim ja to sve + antifreeze i neče više dihta  :(, ustvari nije problem do gumice nego nemoš vidu više zavidati kao da su se navoji pojili  ???  . I kako san već bija nalija antifreeze u tom kapanju pokušavanju istekne mi 40 kn tekučine kroz ruke  :( . I što sad ???  . Da stavim deblju vidu? Ili moram kupit onaj plastični dio iznad termostata?

Iwo SR Tuono:
na odzračniku nema brtve, odnosno ja ju nisam imao i nisam imao plastični nego alu odzračnik
mislim da je gore metrički navoj M4 ili M5 pa možeš urezat za broj veći bez straha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju