Prije svega, postovanje svima koji aktivno prate ovaj podforum.
Ovo pitanje sam postavio na jednom forumu te su me uputili ovdje - kao jedino mjesto gdje cu sigrno dobit odgovor.
Ja sam laik koji je nakon dosta vremena uspio sakupit nesto love i kupio sam sebi stariju liniju gilere runner vxr 200.
Ono sto me zanima je koje su najbolje postavke za sljedece komponente na motoru.
Cilindar je 209, remen je kevlar, kvacilo je malossi delta, bregasta je malossi i variomat je multivar 2000 sa novim 10g valjcicima.
Bijeli je centralni feder i zuti su federi na kvacilu.
Ako je potrebna jos koja informacija samo recite.
Koji je moj problem? Pa ajmo rec da motor sa navedenim komponentama idem losije od standardnog VXR-a. neznam zasto je to tako al svatko tko proba motor kaze da to mora ici puno bolje.
Meni bi bilo idealno kad bi mi pomogli da motor ide cca 100 -110 km/h al zato da ima ubrzanje vrhunsko.
Koju gramazu valjcica moram koristit? Ako koristim bijeli centralni kakve federe da stavim na kvacilo (ili bolje pitanje: koji centralni kupiti)?
Ono sto me najvise buni su oni "dodatni" polozaji na kvacilu... Cemu to sluzi? kako je to potrebno poriktat? Jel bolje stavit crvene federe kvacila? Jer imam i bijele i zute i crvene...
Znam da ovdje ima strucnih ljudi... stvarno molim za konstruktivne postove,
unaprijed hvala i sorry na duzem postu.