Općenito > Maxiskuteri

Nexus 500 gramatura rolnica?

<< < (7/10) > >>

StudioIT:

--- Citat: pitaNS - 15 Srpanj, 2012, 00:13:44 ---mislim da nemaš potrebe menjati ulje na svakih 3000 km-a, po svim manualima je negde 5 a negde 6.000 km-a...Po meni je samo dovoljno kontrolisati na svakih recimo 500 km-a da vidiš da li je ulje klizavo pod prstima...

--- Kraj citata ---

Ma kontroliram ja svako toliko a nije mi problem promijeniti, bolje spriječiti...

--- Citat: pitaNS - 15 Srpanj, 2012, 00:13:44 ---S druge strane, ja sam u svoj Atlantic ugradio Xenone i sija nenormalno...Svima smetam na putu i samo blicaju...spuštao sam ih već 5 puta i nikad dovoljno, stalno smetam u prometu...al vidim sve kao po danu!!! ;)

--- Kraj citata ---
Pitanje jesi li ugradio samo Xenon žarulju ili komplet leću. Sa žaruljom nema šanse namjestiti jer far raspršuje na sve strane.

--- Citat: pitaNS - 15 Srpanj, 2012, 00:13:44 ---Zašto bi izbacivao integralno kočenje??

--- Kraj citata ---

Zato jer želim kočiti kao čovjek! Prednji desni disk je praktično neiskorišten, hoću da oba prednja koče kad ja hoću kao na svakom normalnom motoru! Druga stvar je kad sam u zavoju i želim malo po zadnjoj da ispravim putanju ovaj zakoči s obje i ispravi mi ga, par puta me tako skoro izbacio iz zavoja. Ne mogu se nikako naviknuti na tu nebulozu i sad čekam samo opletene cijevi (Ducati pumpice i ergal ručke su tu...) da to dovedem kako je trebalo tvornički biti!

zich:
mana integralnog kocenja, di sam ja skoro pljusnu je soder/pjesak
Sa skroz malo kocenja prednji je zablokirao, a zadnji zbog ukopcanog prijenosa nije. I motor je zacurio prema naprijed, tako da na kliskom je to velika mana jer ne mozes dozirati snagu kocenja na prednji kotac.
Naprotiv na suhome, ka lupis ljevu motor samo sjedne i koci ko blesav, cijeli se spusti, a onda jos malo dodas desne do granice, i motor staje nenormalno.

StudioIT:

--- Citat: zich - 16 Srpanj, 2012, 08:33:38 ---mana integralnog kocenja, di sam ja skoro pljusnu je soder/pjesak
Sa skroz malo kocenja prednji je zablokirao, a zadnji zbog ukopcanog prijenosa nije. I motor je zacurio prema naprijed, tako da na kliskom je to velika mana jer ne mozes dozirati snagu kocenja na prednji kotac.
Naprotiv na suhome, ka lupis ljevu motor samo sjedne i koci ko blesav, cijeli se spusti, a onda jos malo dodas desne do granice, i motor staje nenormalno.

--- Kraj citata ---

Upravo tako, velika mana je što ne mogu sam odlučivati kako će kočiti jer koče obje (što i nije loše za početnike) pa ne mogu dozirati samo zadnju u zavoju. Zamisli kako bi kočio kad bi lupio desnu a ono stisne oba prednja diska a s lijevom samo doziraš zadnju da ga spustiš... jedva čekam cijevi da to konačno sredim!

zich:
Javi kako ce ti to igrati, jer i ja pocinjem sve vise o tome razmisljati, samo ne znam oce li ljeva pumpica imati snage za obje prednje celjusti.

StudioIT:
Uf, debelo smo u off-u već neko vrijeme, možemo otvoriti novu temu za ovo ali ukratko, lijeva ručka - zadnja kočnica, desna ruča - prednja, lijeva pumpica je dovoljna, čak i prejaka za samo zadnju ali može proći ako ostaje onaj razdjelnik sile kočenja a desnu treba obavezno promjeniti jer je premala za dvoja kliješta. Ja sam nabavio od Ducati Monstera i idu bez problema umjesto ovih i rupe u plastikama za pumpice su taman.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju