Općenito > Maxiskuteri

Nexus 500 gramatura rolnica?

<< < (6/10) > >>

Domba:
rastepi to ti sve, pa vidi u kojem grmu lezi zec, a ako treba precizna vaga, ali samo za vagati rolice, javi se :)

_r0bi_:

--- Citat: Domba - 12 Srpanj, 2012, 23:49:55 ---rastepi to ti sve, pa vidi u kojem grmu lezi zec, a ako treba precizna vaga, ali samo za vagati rolice, javi se :)

--- Kraj citata ---

ma tako ce i bit  :toothy12: vec da si mi doneo tu vagu jbte  :angry7:  :icon_biggrin:

Domba:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Srpanj, 2012, 23:51:43 ---ma tako ce i bit  :toothy12: vec da si mi doneo tu vagu jbte  :angry7:  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

eto racunaj da imas vagu, kada treba :)

A mogu i pomoci rastepsti :)

StudioIT:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Srpanj, 2012, 23:19:23 ---eee bratic pa ti mene jebes  :icon_biggrin: ocito da mu trebaju lakse rolnice da se to razvrti  :icon_thumright:
btw koja godina je tvoj nex i koliko km,si imo kakih problema na koliko km mijenjas ulje i koje??

--- Kraj citata ---

Ma malo  :icon_thumright:

2004. godište, 2. vlasnik, prešao za sad 36000km, od čega mojih 3000. Odmah kod preuzimanja sam ga otvorio i bio je u super stanju. Master mašine su mazge, 500 cm i 40 CV mora trajati još barem toliko.
Ulje i filter sam odmah promijenio i upravo prošlu nedjelju ponovo (planirano svakih 3000km radi poznatog problema s benzinom u ulju) a nakon 1000km zamijenio i variomat i remen (ovaj totalno nepotrebno, bačeno 600kn). Sad stižu razni dijelovi pa čekam da se skupi i stavljam bi-ksenon leće (baš leće, ne samo žarulje) u oba fara s angeleyes pozicijama i relejem da pali nakon 15 sekundi od paljenja motora, razdvajam kočnice od glupog integralnog kočenja i stavljam pumpice od Ducati Monstera, crvene ergal podesive ručkice i pletene cijevi (ovo još čekam da stigne). Mislio sam i auspuh (čisto radi težine jer ovaj original ima mislim 15 kg) i veće diskove naprijed s radijalnim kliještima ali trenutno mi financije ne dozvoljavaju (priprema je tu pa kad bude...).
Jedina mana ovog Nexusa je grebanje centralne nogare, mašine, auspuha u zavojima, haha.

pitaNS:

--- Citat: StudioIT - 13 Srpanj, 2012, 00:54:54 ---Ma malo  :icon_thumright:

2004. godište, 2. vlasnik, prešao za sad 36000km, od čega mojih 3000. Odmah kod preuzimanja sam ga otvorio i bio je u super stanju. Master mašine su mazge, 500 cm i 40 CV mora trajati još barem toliko.
Ulje i filter sam odmah promijenio i upravo prošlu nedjelju ponovo (planirano svakih 3000km radi poznatog problema s benzinom u ulju) a nakon 1000km zamijenio i variomat i remen (ovaj totalno nepotrebno, bačeno 600kn). Sad stižu razni dijelovi pa čekam da se skupi i stavljam bi-ksenon leće (baš leće, ne samo žarulje) u oba fara s angeleyes pozicijama i relejem da pali nakon 15 sekundi od paljenja motora, razdvajam kočnice od glupog integralnog kočenja i stavljam pumpice od Ducati Monstera, crvene ergal podesive ručkice i pletene cijevi (ovo još čekam da stigne). Mislio sam i auspuh (čisto radi težine jer ovaj original ima mislim 15 kg) i veće diskove naprijed s radijalnim kliještima ali trenutno mi financije ne dozvoljavaju (priprema je tu pa kad bude...).
Jedina mana ovog Nexusa je grebanje centralne nogare, mašine, auspuha u zavojima, haha.

--- Kraj citata ---

mislim da nemaš potrebe menjati ulje na svakih 3000 km-a, po svim manualima je negde 5 a negde 6.000 km-a...Po meni je samo dovoljno kontrolisati na svakih recimo 500 km-a da vidiš da li je ulje klizavo pod prstima...

S druge strane, ja sam u svoj Atlantic ugradio Xenone i sija nenormalno...Svima smetam na putu i samo blicaju...spuštao sam ih već 5 puta i nikad dovoljno, stalno smetam u prometu...al vidim sve kao po danu!!! ;)

Zašto bi izbacivao integralno kočenje??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju