Općenito > Maxiskuteri

Nexus 500 gramatura rolnica?

<< < (8/10) > >>

_r0bi_:
poooz ekipaaaa ajd da ponovimo gradivo znaci 25x21.8  24 grama,seriski remen i ublativac udaraca toeto el?
sutra se narucuju dijelovi iz ami trejda ;)
btw koja je cijena klizaca za vario?

tenkiju ;)

Homer:
Ajde budi poduzetan pa odi na www.ebay.it i potrazi "cinghia transmissione" za Piaggo ili Gileru 500. Original remen je 35-40€, ima cijelih setova remen+rolice+filteri+ulje za cca 70, za usporedbu sa nasim cijenama. Ali sa tim kompletom bi mogao imati problema sa carinom.

Nego, tamo uzmes remen i u www.sip-scootershop.com ili na http://www.drpulley.info/shop/ uzmes Dr. Pulley rolice. Preporod za tebe i skuter!

Savjeti iz prve ruke. Kad se vratim s godisnjeg (na skuteru :)) opisat cu dojmove i staviti par slika, sad tipkam s mobitela pa mi bas i nije prakticno. I prouci linkove koje sam stavio na prosloj stranici.

_r0bi_:

--- Citat: Homer - 12 Kolovoz, 2012, 09:36:01 ---Ajde budi poduzetan pa odi na www.ebay.it i potrazi "cinghia transmissione" za Piaggo ili Gileru 500. Original remen je 35-40€, ima cijelih setova remen+rolice+filteri+ulje za cca 70, za usporedbu sa nasim cijenama. Ali sa tim kompletom bi mogao imati problema sa carinom.

Nego, tamo uzmes remen i u www.sip-scootershop.com ili na http://www.drpulley.info/shop/ uzmes Dr. Pulley rolice. Preporod za tebe i skuter!

Savjeti iz prve ruke. Kad se vratim s godisnjeg (na skuteru :)) opisat cu dojmove i staviti par slika, sad tipkam s mobitela pa mi bas i nije prakticno. I prouci linkove koje sam stavio na prosloj stranici.

--- Kraj citata ---

moze stari  :icon_thumright: hvala ti na pomoci linkovi nerade ali nema veze kasno si se javio  :notworthy: s ovim tako da su dijelovi iz ami trejda dosli  :icon_thumright: sutra preksutra montaza pa cemo vidit kako i sta  :toothy9:

ivanm:
mislim da na webshopu ima dijelova za sve to..
dakle kontaktiraš eladia i napišeš mu sve kaj treba i mislim da ćeš bit sretniji i ti i on jer reklamiranje sipa i sličnih stranica ovdje nije poželjno..
dakle eladio naručuje sa sipa, sc-a sa-a i to ti sve dođe doma u paketu za 29kn poštarine.

Homer:
Pa, ulje i filtere sam uzeo u mojskuter webshopu, ali kad sam pitao za Dr. Pulley nisam dobio odgovor. Mozda bas i nije tako jednostavno?

I ovo nije reklamiranje nego prenosenje iskustva. Al ok, meni svejedno C:-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju