Općenito > Maxiskuteri
Nexus 500 gramatura rolnica?
_r0bi_:
Znaci 27,3 su seriske a da uzmem 24(polini malossi?)dobro ok ak vi kazete da su bolje :icon_thumright:
Na koliko okretaja je blokada?Moram i remen promjenit,uzet seriski najbolje?
I dali je otrebno sta opruge na kvacilu dirat?
Hvala na odgovorima :notworthy: :icon_thumright:
StudioIT:
Sam odluči, ako si zadovoljan kako je do sad išao ostavi serijske, ako hoćeš malo više ubrzanja stavi nešto lakše.
Blokada je na 8200 okretaja.
Remen original, kevlar je nepotreban i nešto je kraći (sad kad razmislim možda zato nemam krajnju kao prije...)
Federe kvačila ne trebaš mijenjati osim ako nisu dali svoje.
_r0bi_:
ma da remen seriski cu kupit ima 12 tkm mislim da je vrijeme za zamjenu ;) kvacilo je sve ok znaci nediram ;) aaaaa j#botee di sam ja od 8200 xD max je mislim 6600-700 hahah xD
dali treba zajedno sa remenom i ublazivac udaraca mjenjat ili samo ga prekontrolirat i ak je ok vratit nazat??
StudioIT:
Pa daj gas, na 7000 tek krene... :icon_biggrin:
Kad skineš sve vidjet ćeš u kakvom je stanju svaki dio i ono što je za zamjenu - zamjeni, ono što je u redu vrati.
_r0bi_:
--- Citat: StudioIT - 12 Srpanj, 2012, 18:29:25 ---Pa daj gas, na 7000 tek krene... :icon_biggrin:
Kad skineš sve vidjet ćeš u kakvom je stanju svaki dio i ono što je za zamjenu - zamjeni, ono što je u redu vrati.
--- Kraj citata ---
eee bratic pa ti mene jebes :icon_biggrin: ocito da mu trebaju lakse rolnice da se to razvrti :icon_thumright:
btw koja godina je tvoj nex i koliko km,si imo kakih problema na koliko km mijenjas ulje i koje??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju