Tehnički kutak > Tuning skutera

Sportity one 502T - preporuka za City tuning

<< < (8/13) > >>

cappon10:
koliko je ustvari Leovince Touring tiši odnosno koliko je Leovince TT bucniji... morao bih negdje to čuti
pretpostavljam da je Touring po buci slican serijali... sada se opet pitam kolko bi dobio vise sa Leovince TT što se tiče performansi ... ???

3alfa3:

--- Citat: cappon10 - 10 Srpanj, 2012, 16:41:35 ---pretpostavljam da je Touring po buci slican serijali...
--- Kraj citata ---

Isti ili tisi

jure vd:
sve sam mjenjao,sve osim centralnog federa..ispuh mi je tražio tvrđe federe kvačila,plave metnuo..bjeli centralni malossi šta sam dobio sa multivarom je premekan za njega ... sad sve štima kako sam htio a nisam ni pokuššao sa rolicama od 5,7 g šta sam dobio sa L.V.  i ovako poteže ludilo,bez rupa..osim male na startu do 10km/h..    TT ti strašno bučan!  :toothy9:

dhorvat:
Uglavnom bez kita nećeš dobiti nešto puno više momenta, snage i krajnje  :laughing7: Kit drastično mijenja stvari u ovoj priči, a izdržljivost je kao serijala tako da tu nema straha. Samo treba uštelati karburator kak se spada i to je to  :icon_thumright:

cappon10:
Zelio bih se zahvaliti svima na pomoci i savjetima. :falafala:
Ipak, kako mi vi predlazete, biti ce obavezno ulaganje i u novi kit da dobijem ono sto mi najvise treba a to je moment.
Sada polagano u nabavu dijelova a montazu cu ostaviti za rujan kad malo zahladi  :more:
Javim se kad sve sklopim za pomoc pri zavrsnom stelanju...

Jos jednom ... :sign092:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju