Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportity one 502T - preporuka za City tuning
dhorvat:
--- Citat: cappon10 - 12 Srpanj, 2012, 08:35:53 ---Zelio bih se zahvaliti svima na pomoci i savjetima. :falafala:
Ipak, kako mi vi predlazete, biti ce obavezno ulaganje i u novi kit da dobijem ono sto mi najvise treba a to je moment.
Sada polagano u nabavu dijelova a montazu cu ostaviti za rujan kad malo zahladi :more:
Javim se kad sve sklopim za pomoc pri zavrsnom stelanju...
Jos jednom ... :sign092:
--- Kraj citata ---
Montaža je najzanimljiviji dio i ako imaš iskustva sa slaganjem onda i najkraći. Složiti AC cilindar ti treba 50% manje vremena nego LC cilindar. Skineš spuh, svjećicu i imaš 4 šerafa na glavi i ide sve dolje :toothy11: Jedino za frg je malo drukčije jer ga moraš naštelati, prerađivati airbox, ali opet nikakav problem ako znaš :laughing7:
marko_AeRoX:
Što se tiće setupa, ja sam imao u planu jedno vrijeme stavit DRevo, 17.5 ferg i touring. Uz to neki variomat bolji. I to mi je horvat govorio da je neuništiv setup. Nažalost, nestalo para...
Beki69:
--- Citat: ivanm - 09 Srpanj, 2012, 16:44:37 ---Gus kit spuh multivar federi rolice ukupno 2000 kn.
--- Kraj citata ---
haahhaha pa ja sam samo za gus kit dao 1600 kn
marko_AeRoX:
--- Citat: Beki69 - 13 Srpanj, 2012, 16:25:48 ---
haahhaha pa ja sam samo za gus kit dao 1600 kn
--- Kraj citata ---
Da nije bio zlatni?
Ja sam računao gus kit, variomat, auspuh i fergazer 2200kn.
Beki69:
--- Citat: marko_AeRoX - 13 Srpanj, 2012, 16:40:32 ---Da nije bio zlatni?
Ja sam računao gus kit, variomat, auspuh i fergazer 2200kn.
--- Kraj citata ---
top performances tropy, u moto benconi-u sam platio 1600 kn,fergazer malossi 17,5 700kn placen( kupio sam ga na staroj pescenici) , variomat top performances u benconi-u placen 650 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju