Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportity one 502T - preporuka za City tuning
gokiSP:
Kako mi je super kad svi tjeraju svoje i onda čovjek dobije 10 različitih setupova. Kao što je rekao, želi moment bez buke, a to će dobiti jedino sa kitom i nekim spuhom koji nije rezo.
cappon10:
--- Citat: dhorvat - 10 Srpanj, 2012, 10:51:01 ---Kaj nije bolje isplativ DR evo umjesto Trophyja kad su to isti kitevi, a ovaj je osjetno jeftiniji? :jerk:
Ja isto pucam na tišinu pa preporučam Touring, ali sa ZXR-om bi motor osjetno živnuo. Makar onda cijena prelazi 2000 kuna ako se ne varam. :laughing7:
Ako se često vozite dvoje uzbrdo onda će se remen rastegnuti i neće uzbrdo moć povuć bez obzira na kit i tada će kevlar remen postati obvezan :laughing7:
--- Kraj citata ---
DR evo (je li to "DR Evolution" ? ) ...cijena mu je skoro identicna kao i Trophy http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=173&category_id=100&option=com_virtuemart&Itemid=142
Gledam i Tecnigas Silent Pro... ima li netko svoje misljenje o njemu. nesto je jeftiniji od Tourinaga iako mi je LV touring ljepsi..
Nije losa ideja i polovni Touring ako se moze dobiti u pola cijene a onda uloziti u novi Kit.
Grale:
ja sam nedavno uzel za 200 kn polovnog touringa,a more se nać za cca.300 kn...uzmeš kit za 800,multivar mores isto polovnog,bar ih za pijado ima kolko oćeš u oglasnicima u super stanju za kojih 300 kn...
--- Citat: gokiSP - 10 Srpanj, 2012, 11:45:25 ---Kako mi je super kad svi tjeraju svoje i onda čovjek dobije 10 različitih setupova. Kao što je rekao, želi moment bez buke, a to će dobiti jedino sa kitom i nekim spuhom koji nije rezo.
--- Kraj citata ---
pa nije spomenul do sad da bi stavljal kit
jure vd:
neznam ja sam mjenjao,stavio malosi multivar kevlar remen...makao seriski ispuh i stavio tecnigas silent pro racing ispuh...katastofa malo žešća 65po ravnom,jedva..70 nizbrdo... razbit sam htio skuter...onda sam uzeo leo vince tt i plave federe kvačila,7g rolice(8,5orginalne)... sad mi ide 75 uzbrdo i to kakve uzbrdnice (dalmacija) a imam 95 kg.. po ravnom ni ne mogu izmjeriti koliko jer je baždaren na 80... oduševljen,drugi skuter uglavnom...kymco super 8 2t
cappon10:
--- Citat: jure vd - 10 Srpanj, 2012, 15:55:17 ---neznam ja sam mjenjao,stavio malosi multivar kevlar remen...makao seriski ispuh i stavio tecnigas silent pro racing ispuh...katastofa malo žešća 65po ravnom,jedva..70 nizbrdo... razbit sam htio skuter...onda sam uzeo leo vince tt i plave federe kvačila,7g rolice(8,5orginalne)... sad mi ide 75 uzbrdo i to kakve uzbrdnice (dalmacija) a imam 95 kg.. po ravnom ni ne mogu izmjeriti koliko jer je baždaren na 80... oduševljen,drugi skuter uglavnom...kymco super 8 2t
--- Kraj citata ---
mislis li da je razlog slabijih performansi bio spuh ili opruga i rolice....iz ovoga sto si napisao ti si mijenjao samo remen bez variomata
što se tiče rolica, dobio si veću brzinu sa lakšim rolicama što je i preporuka kod takvih problema kad nema vece krajnje brzine....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju