Pozdrav svima…
Na skuteru je sve serijala, presao tek 200km. Citajuci sve ove teme dosta sam naucio o svom skuteru…thnx guys
… Inace to mi je prvi…. pod stare dane odlucio sam da se malo provozam…neispunjeni mladenacki snovi…
A sada da predjemo na stvar…
Htio bih malo vise snage na skuteru. Sada, po ravnome, kao sto su i drugi napisali ide oko 65-70kmh (blokade skinute prilikom kupnje novog). Na uzbrdici brzina padne do 45kmh, a u dvoje(150kg) i do 35kmh. Ne bih htio puno para uloziti jer za par godina, ako se prije ne ubijem
, kupio bih malo jaci .
Procitao sam sve od setup-a za
motorin_one i kako mu je I
vanm to slozio.
Uglavnom isao bih samo na bolji spuh (nesto tise), Leovince Touring, po pisanju bi bio OK i Malossi Multivar 2000.
Sada pitanja…koliko cu snage u postocima dobiti sa ovim setupom? Krajnja brzina mi i nije toliko vazna ali da ne padne.
Da li ce ovaj Leovince Touring, Šifra: LV5562 sa web shopa odgovarati Sportcity One i isto tako ako mi netko moze reci koji tocno Malossi variomat(Sifra???) odgovara Sportcity one
Da li je po vasem misljenju,
Ivanm-a i drugih koji su to slagali, potrebno jos nesto sitno dodati da sve bude fino radilo bez puno diranja (veca dizna, opruge, etc.??) isao bi do 1500-2000kn
Sam bih to slozio doma I jos ponesto naucio...
Jos nesto da ne zaboravim, kineske gume su katastrofa…ima li koja preporuka za 120/70-14 za gradsku voznju….nesto sam gledao Michelin City Grip 120/70-14 55P TL , Metzeler FeelFree 120/70 - 14 M/C F 55S TL (vidim na slici dvije razlicite gume(motobox), jesu li to prednja i zadnja ili…),Continental ContiTwist , Dunlop…?
Unaprijed hvala na odgovorima....