Tehnički kutak > Tuning skutera

Ciscenje Bloka ?!

<< < (2/3) > >>

vpucko:

--- Citat: neer - 15 Svibanj, 2008, 15:37:53 ---bolcnu nemoj mazati snicim ona mora biti suha ...moze ti se masnoca prosirit po remenui a onda nastaje proklizavanje..a i nema potrebe stvarno to mazat  s nicim jer i ovako je bolcna ispolirana i sve lijepo klizi

--- Kraj citata ---

neznam ja uvijek kad rastavljam prvih 1 cm malo namazem obicnim uljem! mislim nema potrebe al ono ;) hehehe bolje se osjecam :)

3alfa3:
Pretpostavljam da ces izvaditi variomat, uljnu pumpu i njen zupcanik, zadnje polutke, remen - dakle sve sto mozes.

OPREZ:
Trebas OBAVEZNO zastititi osovinu vodene pumpe i lagere na njoj od vode kako nebi lageri popili vode i bili unisteni.

Bolcna se NE MAZE, a isto tako se niti broncana piksa u variu kroz koju prolazi bolcna NE CISTI. Eventualno ocistiti bolcnu, ali piksu ne. Stvar je u tome da ona trosenjem podmazuje sebe i bolcnu i zato se ne pere.

Rossi:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Svibanj, 2008, 17:02:10 ---Pretpostavljam da ces izvaditi variomat, uljnu pumpu i njen zupcanik, zadnje polutke, remen - dakle sve sto mozes.

OPREZ:
Trebas OBAVEZNO zastititi osovinu vodene pumpe i lagere na njoj od vode kako nebi lageri popili vode i bili unisteni.

Bolcna se NE MAZE, a isto tako se niti broncana piksa u variu kroz koju prolazi bolcna NE CISTI. Eventualno ocistiti bolcnu, ali piksu ne. Stvar je u tome da ona trosenjem podmazuje sebe i bolcnu i zato se ne pere.

--- Kraj citata ---
a kako da je zastitim i cim ,imas li kakvu ideju?? posto stvarno me nervira sve je prljavo i ako stalno brisem unutra prljavstinu i masnocu ali opet ostane... ?? ili da je skinem skroz ???

neer:
pa ta masnoca i necistoca se nevidi izvana izvana obrisi a ko ce ti gledati unutra

ivanm:
ja sam stavio malo tot masti na piksu da lakše "klizi"..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju