Tehnički kutak > Tuning skutera

Ciscenje Bloka ?!

(1/3) > >>

Rossi:
Pitanje je sljedece...kako cekam djelove i nemam sta radit dao sam se na ciscenje Karba,mjenjaje vode u hladnjaku i uglavnoom ciscenja motora....sitnica dok djelovi ne dodju...eh kad sam skino deklo ,bilo je i unutar na deklu dosta prasine i masnoce ...isto tako i na strani gdje dodje vario,kvacilo tj na bloku....eh kupio sam onu tecnost za pranje auto motora...uglavnom probo na deklu skida masnocu ko nista ...poprsces ostavis 5 minuta i samo speres vodom..........sad se sjaji deklo...ali nisam htio prati blok unutra  iz razloga sto neznam hocel sta ta tecnost i voda kad budem spiro sjebat ...mislim znam da je pitanje pomalo i glupo...i 95% sam siguran da nista ne moze uradit voda&tecnost ta a niti moze uci ondje kroz primar ili sekundar ili gdje drugo.... ali opet bolje pitat ,jer za takve stvari i sluzi forum :) ajde sad da cujem vase misljenje ? hvala

vpucko:
slobodno s time operi! nemoze nikud uc! kod radilice imas semeringe kao i na prijenosu :)

Rossi:
jos jedno pitanje kad sve ocistim od masnoce i toga...jel treba kad budem vraco sta namazt masti kakvom ?? npr bolcnu od multivara ,ili primar ? sekundar ?? i cime da namazem ako treba.......posto sam vidio da u onoj nepomicnoj polutki unutra ima mast nekakva valjda u lezajima ili gdje vec ali vidi se kad pogledas ima je onako podosta...

neer:
bolcnu nemoj mazati snicim ona mora biti suha ...moze ti se masnoca prosirit po remenui a onda nastaje proklizavanje..a i nema potrebe stvarno to mazat  s nicim jer i ovako je bolcna ispolirana i sve lijepo klizi

Rossi:
ok thx na odgovorima :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju