Tehnički kutak > Tuning skutera

Ciscenje Bloka ?!

<< < (3/3)

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 15 Svibanj, 2008, 18:19:38 ---a kako da je zastitim i cim ,imas li kakvu ideju?? posto stvarno me nervira sve je prljavo i ako stalno brisem unutra prljavstinu i masnocu ali opet ostane... ?? ili da je skinem skroz ???

--- Kraj citata ---

Ne znam, daj masti na volju, ali svakako to zastiti ako ces prati tekucinom.

Masnoce u prijenosu nebi smjelo biti nego samo prasine od hladjenja prijenosa (manje) i trosenja remena (vise). Meni kad se toga dosta nakupi raspusem komprimiranim zrakom i to je to.

ivanm:
masnoće hoće biti jer povremeno iz stražnjih polutki leti mast, a na serijskom variju često su rolice malo namašćene..
zaštiti vitalne dijelove krpom i sl, a zatim Ivasolom i kistom poslije laganim mlazom vode i bude ko novo..
nek se osuši i možeš slagat..

Rossi:
ma vise je ot prljavstina ona crna ...a i kad predjes prstom vidi se da je malo i masna....meni to smeta,sve prljavo onako i crno ....uglavnom skontat cu nesto pa da ocistim to :) hvala na odgovorima :)

P.A.L.A.C:
meni se na bolcni nakupilo prljavistine i bila je zapinjala kad je guram kroz vario, uzeo wd i posprico je i zatim suhom krpom jebacki obriso, da bude suho, na kraju se sjaila ko nova i klizila kao sto bi i trebala, motor radi ko sat, remen ne klizi, znaci da sam napravio sto sam i mislio...  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju