Evo raja da i ja prestavim svoj pad sa motora!
Znaci isao cestom oko 80km/h(po satu skutera) i odjednom mi je ukocio prednji tocak i prevrnuo sam se na stranu i klizio tako!Sad ja sam siguran da je blatobran prednji kriv za sve jer neki kazu da je kociona plocica stisla disk i ukocilo a ja 100% tvrdim da nije tako a vidjecete i zasto!Ima tu nekih sitnica koje me zezaju npr ne mogu sad sakljucati volan tj zakljucam ga ali ne mogu izvaditi kljuc i to se desilo poslije pada malo mi teze volan ide kad skrenem skroz lijevo pa kad vracam!Ali najvise me zanima kako da ove ogrebotine tj ove plastike dovedem u red da se nista ne primjecuje da bude sve kao i prije!
Evo i slike pa sami ocjenite!
Uploaded with
ImageShack.usEvo zbog cega kazem da je kriv ovaj predni blatobran jer kad sam pao prije pada mi je prisao neki covjek koji je gledao sve i rekao mi je da mi se blatobran zatresao jako sto sam i sam osjetio i odjenom je ukocilo sto znaci da je on pritisnuo tocak i zakocio ga a i sami vidite da nemam ovog drugog nosaca na blatobranu vec samo ovaj 1!
Uploaded with
ImageShack.usOvo su sad slike ogrebotina i ostecenja pa mi pomazite kako da to sredm dal neki majstor to moze rjesit i za boju kako da potrefi i ostalo sve sto znate!
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usEvo ovdje se vidi kako je napukla plastika oko ovog ostvora nazad!
Uploaded with
ImageShack.us