Pozz ekipa.
Nije me bilo jedno vrijeme tu, pa da se javim malo opet...
Uglavnom, prošli put je mini meet bil onak, taman. Skupili smo se, vožnjica i završili kod mene pri kleti.
Nadam se da ekipa ne bude razočarala. Svi znaju već da su pri meni dobri gemišti.
Računam da se barem skupi ekipa od prošli put ak ništ drugo. Efz, dottore, prekrit, robi, alfa, ivanm, eladio, jog... Na vas posebno računam.
Ako ste za, može idući vikend, znači za tjedan dana, najvjerojatnije nedjelja...
Slušam prijedloge i komentare...
EDIT: slikice od prošli put...
UPDATE:
Ovako. Nedjelja, 15.07.2012. u 14:00 na parkingu (Obilaznica na kojoj je benzinska. Iza hotela.). Isto mjesto gdje se sastaje svaki put kad ja nekaj organiziram. Možemo pričekati nekih pola sata i krećemo u laganu vožnjicu.
Ruta ima 17,3 km prema google maps i planirano je da se od parkinga vozimo kroz centar Marije Bistrice i kroz Vinski Vrh do Konjščine gdje napravim malu vožnjicu po centru (to bu trajalo 25 sekundi) i onda krećemo prema mojoj kleti... Gore malo ćaskanja i gemišta i onda bi se vratili do M.Bistrice i dole u centru opizdimo ćevape. Jel to svima odgovara?
Ako netko ima bilokakva pitanja, slobodno me nazovite ili pošaljite poruku (iako preferiram prvo). Broj je 0981672289.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]