imam ptanje u vezi runnera, znam da ima more tema o tom ali htel bi se samo jos uvijerit..
sa multivarom dobivam bolje ubrzanje,i nes sitno na krajnjoj to je tocno?
koja je cijena multivara? i koji je najbolji?
i jel uz njega moram mjenjat centralnu i federe kvacila??
i na kraju krajeva jel mi se to isplati stavljat?
multivar se uvijek isplati,ali ako mislis da ce ti se skuter preporoditi nakon njega varas se,ici ce bolje u ubrzanju i meduubrzanju nista pretjerano ali ces osjetiti,krajnja ti ostaje ista...
ako kupujes novi malossi multivar onda dobijes bijeli centralni s njim koji mozes staviti a i ne moras,rolice za vx-a su dobitna kombinacija malossi 9.5gr 20x17(znacu kupit malossi rolice,nemoj rms),imao sam rms 9.5gr i nije to to,ne da mi se sada objasnjavati samo si naruci malossijeve i miran si puno kilometara do iduce zamjene...
federe kvacila ne moras nista dirati,ja vozim na serijskom centralnom i sve je 5,iako kazu da je minimalna razlika izmedu tog bijelog centralnog kojeg dobijes sa multivarom i serijskog centralnog..
novi multivar je oko 127 eura i po meni se to ne isplati kupovati,rade nadi neki polovan za 500 kn...ili ako vec uzimas novi variomat onda kupi polini speed control i stavi sve sto dobijes s njim u paketu,jer polinia bas neces naci polovnog...