radilica je serijala, 7.000 km.
Yasuni je dosta jak za tu Replicu i ostale gusnate 70 sport kiteve.
Klip je izgorel na čelu, zato mi treba novi mogu ti ovog poklonit da ga staviš u vitrinu
ventilvar je došao uz S6 R/T vario, nemislim ga ni stavljat, ostavit ću serijsku vanjsku polugu, ne radi anlasera, nego radi toga kaj nemam alat za skidanje koji uhvati u centru, ili kompresor.
Role su danas isprobane serijske crne piaggio (6,2?) i sve ispod toga je prelagano na ovom sad setupu kak je , Next ispuh, dizna 74, medium (narančasti) centralni feder koji se dobi uz vario.
Mislio sam da če vario nešto napraviti, ali vjerojatno je ovo preslab cilindar da bi se vidlo zasad, dok se ne stavi nešto jače.
jel ima tko koje original role viška od Piaggio makine?
najjaci si majkemi, a r1200 nije bio jak za replicu, jos si pricao da si vozi roxa sa stock cilindrom i c21, a sad je ovaj CITY 16 prejak?
to je spuh taman za replicu, ima sirok powerband 10500-12000 pa ga u tom rasponu mozes postelat na sve base cak i neke midrace cilindre
nije mi jasno zasto ljepo odma nisi tako slozio i postelao, islo bi super i odlicna kombinacija za svaki dan
nisam upućen u to koju radilicu imaš, ako je stock, samo yasini r dolazi u obzir, to je max..
nikakvi c16 ni niš slično na serijsku radilicu.
a mhr replica sa yasuni r je provjerena kombinacija, niš prejako, onak solidno za vozit..
da se sa 17.5 al bolje 19 naravno.. tak ja za sebe sad pripremam put za yasunija opet jer mi je ovaj leovince tt preslab za taj kit..
a kaj će ti novi klip na replici ak ima tak malo km? pa ti klipovi idu bez problema i više od 20000km ak je sve okej poštelano..
osim ako misliš nekom donirat stari klip jer meni baš treba neki bolji od mojega
taj ventilvar jbg trebo si na to mislit, dakle nema anlasera i morat ćeš ga skidat sa kompresorom..
uglavnom dosta nepotreban dio..
a za variomat nemam pojma koje role idu al ak su u garnituri tak lagane meni se čini da je to gramaža za minarelli..
probaj sa težima pa vidi..
Bravo, pohvalno
kako mhr koristi lakse role nego mhr 2008, a kao isti su, i kod pia dode MHR vario s 3,5 i 3,8 rolicama, pa nije za minareli, nego je od pia prilagoden minareliju no nebitno
za cnc, stvarno neznam zasto nevalja, osim sto nema alnaser, dobije se koji rpm , drugaciji kut penjanja remena, i uz to malo laksi nego seriski, i uredno se stavi od stock ventilvara onaj plasticni ventilator na koji ide metalna kruna
da nije bilo alfe efz-a i slow-a i dan danas bi zx ili nardo bili nazastupljeniji aspusi u `rvata
pricam o onome sta sam probao, city 16 imam i za pia i za mina, i auspuh odlicno radi i na due+ kao i na dr evu (cak ga jedan decko vozi na stock cilindru, krece na malo visocijim okretajima ali vozi, nije ideala trebalo bi to malo nastelat sve skupa, ali MOZE vozit skroz normalno)
nemoj se ti nac uvrijeden, ali pun je forum tih pretpostavljenih i neprovjerenih informacija, a svi su najpametniji i znaju najbolje, procitaju uvod knjige o 2t tuningu i vec se rade izracuni kanala i svega ostalog, a nisu skoro ni carb promjenili, nekad se zapitam ima li razloga da uopce dolazim tu